ALEGERE HARD MACBOOK PRO 2.2
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

am gasit sa cumpar un HDD DE 200GB hitachi 7200 rpm si apare problema referitoare la interfata , am gasit si cu SATA 300 si cu SATA 150 ? Ce sa aleg? Daca iau SATA 300 o merge ?pe PC stiu ca mergeau hardurile fara probleme se setau dun jumper SATA 150 /300 ??!!!

MERSI

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 18.05.07

Eu unul am avut experiente tragicomice cu combinatia asta (HDD SATA II pe MB SATA). Adică am pus jumperul pe SATA (150) dar din când în când apăreau blocaje, iar după aceea HDD-ul nu mai era detectat decât după power off. Problemele nu au dispărut decât după ce am pus un MB cu SATA II (300). Deci… e un risc.
HDD-ul este WD, placa nu mai ştiu ce era, parcă GigaByte.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
capitanu - 25 Septembrie 2007 05:17 PM

am gasit sa cumpar un HDD DE 200GB hitachi 7200 rpm si apare problema referitoare la interfata , am gasit si cu SATA 300 si cu SATA 150 ? Ce sa aleg? Daca iau SATA 300 o merge ?pe PC stiu ca mergeau hardurile fara probleme se setau dun jumper SATA 150 /300 ??!!!

MERSI

Dacă macul este în garanție, te joci cu focul: NU schimba discul intern, pierzi garanția. Dacă vrei capacitate mai mare, fă-l disc extern. Nu pune, dacă tot nu te conving, disc de 7200, se va încălzi și va păpa bateria rapid.
S-a mai discutat topicul ăsta de cîteva ori.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cattus, n-ai sa-l poti convinge! Numai păţania poate. 200 de giga? 7200? Pai, va mai fi portabil?
E demonul Windows!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

nu i neaparat sa fie mai mare ci sa fie mai RAPID, un 7200rpm are o rata de tranfer de 58mb iar 5400rpm doar 38,9 ....DECI E CEVA

hardul de pe macul meu se misca infect la copiere,dezarhivare de aceea doresc 7200rpm

SPER SA MA AJUTATI BAIETI

Mersi

[ Modificat: 26 Septembrie 2007 03:02 AM de CPT ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
capitanu - 26 Septembrie 2007 02:53 AM

nu i neaparat sa fie mai mare ci sa fie mai RAPID, un 7200rpm are o rata de tranfer de 58mb iar 5400rpm doar 38,9 ....DECI E CEVA

hardul de pe macul meu se misca infect la copiere,dezarhivare de aceea doresc 7200rpm

SPER SA MA AJUTATI BAIETI

Mersi

Cine face cu mîna lui, lucru manual se cheamă. Să-mi zici doar cîte minute mai ține bateria după schimbare, ia-ți un cronometru.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 25 Septembrie 2007 10:33 PM

Cattus, n-ai sa-l poti convinge! Numai păţania poate. 200 de giga? 7200? Pai, va mai fi portabil?
E demonul Windows!

Știu, dar nu poci să tac. La urma urmei, așa au loc invențiile și inovațiile.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

am citit pe forumrile de afara despre 2.5” ptr mac si nu e ceva de speriat , nu PAPA baterie ceva de speriat….CICA smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

http://eshop.macsales.com/item/Hitachi/0A50940/

modelul de 7200rpm la HITACHI se pare ca papa mai putin bateria decit modelul de 5400rpm….TEHNOLOGIA smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
capitanu - 26 Septembrie 2007 06:27 PM

http://eshop.macsales.com/item/Hitachi/0A50940/

modelul de 7200rpm la HITACHI se pare ca papa mai putin bateria decit modelul de 5400rpm….TEHNOLOGIA smile

Păi pune-l, dacă te frămîntă atîta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06

Daca il pui, sa nu uiti sa ne spui si noua !

Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

‹‹ MacBook Combo      Ram Macbook ››