Newton PDA o noua versiune?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Conform articoluilui asta se lucreaza la o noua versiune,treaba asta daca este adevarata explica lipsusrile iphone-ului in domeniul office/business,acum ca au lansat iphone-ul,si au vanzari bune poate dezvolta ce au inceput in anii 90’

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

chiar nu ii pasa nimanui de asta?io zic ca e mai tare ca iphone

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.10.05

Ba uite ca eu daca as avea o confirmare reala as topai de bucurie. Si pentru ca ar fi prea frumos ca sa fie adevarat articolul mi se pare prea putin incurajator.
Newton-ul a fost cea mai mare nemultumire a mea la adresa lui Jobs, nimic din ce-a facut dupa incetarea productiei lui nu m-a consolat.
O mare pierdere si pentru ei si pentru noi.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

smile
Ne pasa, doar ca nu pare un zvon “consistent”.
Eu am un PDA (de fapt, doua, dar al doilea il folosesc numai ca GPS) si nu l-am mai deschis de luni de zile (chiar, sa-l mai pun la incarcat). Trebuie sa ma chinui ca sa ma ganedsc la ce mai e bun un PDA.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

e adevarat ca zvonul nu a ceva incurajator,dar sincer mi se pare un pas logic pt. ei,si pe bune ca iphone-ul este multimedia wise,si ca in domeniul asta office ar putea sa intre cu un newton2,eu chiar cred ca au asa ceva in plan,mai de mult jobs a zis ca newton-ul o sa revina,cat despre anularea lui la vremea respectiva a fost legata si de mandrie si ambitie

hmm…eu am avut mai de mult un pda,cand telefoanele mobile erau mai limitate un pda era bun,ca organizer,acum nu mai e la fel de util,dar daca apple scoate un pda,iti dai seama ca o sa fie un iphone cu alte functii,orientate catre domeniul office

[ Modificat: 28 Septembrie 2007 06:30 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Drept sa spun, cam orice ar scoate Apple imi doresc sa am. Exceptii pana acum ar fi Mighty Mouse (nu imi place dom’le cum arata, si mai e si prost facut) si, intr-o masura mult mai mica, AppleTV.
Asa ca sa asteptam sa vedem ce surprize ne asteapta. Asta e partea frumoasa, ca sigur ne asteapta surprize!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

aici sunt de acord cu tine,mouse-ul ala e odios si dupa parerea mea,bine ca eu am laptop si nu imi trebuie si jocuri nu “practic” pe calculator,deci….nu cumpar.Si eu sunt fanboy apple recunosc cam tot ce scot astia imi place

Semnătură