Acuma noi am încercat. Vrem să le dăm banii și ei nu voi să îi primească. Magazinul rusesc l-au închis așa că mai rămâne doar magazinul ăla suedez cu prețuri inegalabile dacă sunt destui seed-eri ...
MERGE!!!!
Faceți rost de o adresă oarecare din SUA pe care o treceți la billing address și folosiți cu încredere un card românesc!! Se pare că nu verifică billing address-ul cardului!!!
PS: Nu mai ziceți la nimeni, că se prinde Amazonul de poantă și ne taie!!!
PS2: MP3-urile sunt la 256 kbps VBR, encodate cu LAME3.97. Album art-ul este mare și frumos
PS3: Uau, se cumpără super ușor, din două-trei clicuri ai deja albumul direct în iTunes, tras prin intermediul aplicației pe care ți-o dau cei de la Amazon. Foarte, foarte mișto.
[ Modificat: 27 Septembrie 2007 09:36 PM de Tudor ]
Merge brici. Nu-mi vine sa cred cat de simplu a fost. 246kbps VBR.
Am salvat .amz-ul. Incredibil, din nou, dar fisierele sunt refolosibile. Adica atunci cand cumperi mai multe melodii si vrei sa-i faci cadou iubitei o compilatie de cantece siropoase… ii trimiti x fisiere .amz a cate 1839 bytes.
Varianta 2: De sa faci “backup purchased music” ca in iTunes cand poti doar sa pui fisierele astea minuscule oriunde vrei tu?... Amazon o sa ramana mult timp pe aici, n-am nici o indoiala.
iTunes music store… watch out! Cum o sa mai scoata Steve turtle neck-ul acum ca magazinul lui revolutionar are DMR pentru binele meu? Si al artistului?
iTunes music store… watch out! Cum o sa mai scoata Steve turtle neck-ul acum ca magazinul lui revolutionar are DMR pentru binele meu? Si al artistului?
Dacă nu era nenea Jobs, care a cerut companiilor de muzică să renunțe la DRM (impus de ei, nu de Apple), probabil că Amazon MP3 Store “sans DRM” nu ar fi apărut acum. Jobs i-a convins pe cei de la EMI să renunțe la DRM pentru piesele de pe iTunes Store. Rămâne de văzut dacă și ceilalți vor face la fel. Undeva scria că în cazul în care companiile de muzică vor trata preferențial Amazon (prețuri mai mici și fără DRM) doar ca să-i dea în cap lui Jobs, atunci Apple ar putea să-i dea în judecată.
Am vazut un documentar despre un model de bussiness in care o companie trebuie sa-si mentina spiritul si nu practicile. Exemplificau pe IBM care dintr-un monstru urias a pierdut toate afacerile cu PC. Ceva cu samanda decaderii incepe cu infiintarea companiei.
Acum Apple este fidela modelului iTunes Music Store si nu spiritului revolutionar care a dus la infiintarea acestuia. Daca ramane blocat o sa piarda. Cu procese sau nu.