AdressBook & iSync
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

cum fac sa sincronizez telefonul mobil cu AdressBook astfel incat sa copiez nr de pe tel in program, si nu invers?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
iTudor - 22 Ianuarie 2006 08:11 AM

cum fac sa sincronizez telefonul mobil cu AdressBook astfel incat sa copiez nr de pe tel in program, si nu invers?

Metoda pe care am folosit-o eu e sa faci un cont nou pe mac unde ai address book goala (sau o faci goala). Sincronizezi linistit si apoi exporti toate contactele (sau doar pe cele care vrei) intr-un fisier. Intri apoi pe userul tau si dai dublu click pe fisier. Te intreaba daca vrei sa importi contactele, spui da si esti gata!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Sau, fără a mai face un cont nou:

- backup la Address Book ( File / Back Up ...)
- ștergi toate contactele
- iSync
- bagi la loc vechile contacte

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
VAXXi - 22 Ianuarie 2006 07:35 PM

Sau, fără a mai face un cont nou:

- backup la Address Book ( File / Back Up ...)
- ștergi toate contactele
- iSync
- bagi la loc vechile contacte

am incercat deja asta si nici nu o sa va vina sa credeti ce s-a intmplat…. mi-a sters toate numerele din telefon, lasand agenda goala ca adressbook-ul…. de asta am si deschis topicul asta…

poate e vre-o setare pe care eu nu am descoperit-o….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Cand iti settezi pentru prima oara telefonul fii antena in iSync la butonul “On first sync…” unde pui merge data on the computer and device si nu Erase data on device and sync…

Daca nu e la prima imperechere, da-i in iSync remove device si ia-o de la capat.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

gata, a mers :D

multumesc