Driver HP LaserJet 1018
Trimis: 28 Septembrie 2007 08:59 PM
[ Ignoră ]
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Sunt la uzina si am nevoie de driverul pt imprimanta din titlu. Nu am dvd cu osx la mine. Daca as sapa putin mai mult pe net, cred ca le-as gasi. Din pacate am de sudat la greu si nu pot sa ma bag in cautari adanci deoarece raman in urma cu multe task-uri. Va rog, daca stiti de unde sa le iau, aveti toata recunostinta mea.
Am incercat cu gutenprint5.1.3.U dar fara succes!
Semnătură
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
Trimis: 28 Septembrie 2007 09:38 PM
[ Ignoră ]
[ # 1 ]
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07
Trimis: 28 Septembrie 2007 10:56 PM
[ Ignoră ]
[ # 2 ]
Sr. Member
multumesc, batrane! multa sanatate tie si mac-urilor tale!
Semnătură
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
Trimis: 29 Septembrie 2007 03:52 AM
[ Ignoră ]
[ # 3 ]
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07
Trimis: 30 Septembrie 2007 05:15 PM
[ Ignoră ]
[ # 4 ]
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06
Trist, și eu am la birou o imprimantă laserjet 1020 de la HP, dar din nefericire am un mac intel, ceva idei de cum pot rezolva problema, de vreme ce driverele de mai sus sunt pentru ppc ?
Trimis: 30 Septembrie 2007 05:32 PM
[ Ignoră ]
[ # 5 ]
Sr. Member
cum ai concluzionat asta?
din semnatura mea, se vede clar ca am un macbook
Semnătură
Trimis: 30 Septembrie 2007 09:57 PM
[ Ignoră ]
[ # 6 ]
Member
scuze, dar cand am dat jos pachetele, spunea ppc ...
espgs-7.07.1.ppc.dmg
din câte știu eu , .... dar oricum o sa-i dau o incercare, merită
Trimis: 30 Septembrie 2007 11:42 PM
[ Ignoră ]
[ # 7 ]
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
dorin - 30 Septembrie 2007 09:57 PM
scuze, dar cand am dat jos pachetele, spunea ppc ...
espgs-7.07.1.ppc.dmg
din câte știu eu , .... dar oricum o sa-i dau o incercare, merită
S-ar putea să meargă. Pachetele astea mai vechi, cu precizarea „ppc”, erau din vremea cînd se compilau sisteme linux și aplicații separat pt intel și ppc. espgs face parte din această categorie.
Semnătură
Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…
Trimis: 01 Octombrie 2007 06:23 PM
[ Ignoră ]
[ # 8 ]
Member
Au mers, si încă și pe cotocul cel în stadiul de fetus de la Apple. Danke !
Trimis: 02 Octombrie 2007 04:26 AM
[ Ignoră ]
[ # 9 ]
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
dorin - 01 Octombrie 2007 06:23 PM
Au mers, si încă și pe cotocul cel în stadiul de fetus de la Apple. Danke !
Teoretic, toate aplicațiile și driverele pt PPC merg și pe intel prin Rosetta. Sigur, nu merg absolut toate, iar unele merg prost. Cele din categoria asta de regulă merg.
Semnătură
Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…
Trimis: 26 Noiembrie 2007 11:29 AM
[ Ignoră ]
[ # 10 ]
Sr. Member
pe leopard nu merge. ‘tu-i gura ma-sii de imprimanta….
Semnătură
Trimis: 26 Noiembrie 2007 11:51 AM
[ Ignoră ]
[ # 11 ]
Sr. Member
am rezolvat conform instructiunilor lui mhoefling
Semnătură