fara sunet pe miglia tv tuner
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 09.09.07

am cumparat un tvmicro express miglia. a gasit canalele, nici o problema, dar n-am sunet, doar static. s-a mai intilnit cineva cu problema asta?

Semnătură 

save a tree. eat a beaver!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Poate nu e protocolul TV potrivit – sunt o mulțime de feluri de PAL, nu știu care din ele e în RO.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

programul e setat pe tari, am ales de acolo romania, alte setari pentru pal, secam etc nici nu exista. pe partea de audio singurele setari pe care le pot face sunt volumul, mute pe minimize si altele de genul asta.
ma gindesc ca o fi din cauza software-ului cu care a venit tunerul (the tube) si as incerca altceva. n-am reusit sa instalez eyetv pentru ca n-am serial. ce alternative pe partea de software as avea?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai un PM de la mine.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 05.10.06
fallout - 29 Septembrie 2007 08:22 PM

programul e setat pe tari, am ales de acolo romania, alte setari pentru pal, secam etc nici nu exista. pe partea de audio singurele setari pe care le pot face sunt volumul, mute pe minimize si altele de genul asta.
ma gindesc ca o fi din cauza software-ului cu care a venit tunerul (the tube) si as incerca altceva. n-am reusit sa instalez eyetv pentru ca n-am serial. ce alternative pe partea de software as avea?

Eu am incercat cu eyeTV si merge si sunetul, pacat ca nu se pupa cu telecomanda apple. Anyway, nu am gasit Romanica in lista. Am ales Espagna :D
Probabil este de la The Tube.
Ultima ora: Daca alegi Austria cica merge, cu conditia sa dai un auto research la canale. Mi-a spus un amic.

[ Modificat: 29 Septembrie 2007 10:27 PM de balaurici ]
 Semnătură 

PowerBook G4 1G 60HDD, iMac 24’ 2.8 320 HDD, niciun iPhone…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

n-am reusit sa ma descurc cu eyetv. mai am vreo alternativa, mai exista vreun program cu care as putea incerca?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

ce porcarie, uite ca merge acum. bineinteles, daca alegi ‘romania’ din lista nu merge, dar daca alegi ‘spania’ sau ‘olanda’... c sa vezi? functioneaza perfect. bine ca nu mi-am f…t ‘decit’ juma’ de zi sa-i dau de cap. cica sa-ti iei softuri cu licenta confused

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 05.10.06

Incearca si varianta cu The Tube, selectind Austria, ca cica merge! Si cu sunet! Eu nu am incercat, dar daca omul spune ca merge, trebuie sa fie ceva…

Semnătură 

PowerBook G4 1G 60HDD, iMac 24’ 2.8 320 HDD, niciun iPhone…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

pai asta ziceam, ca pe romania functioneaza fara sunet, iar pe olanda si spania merge perfect. am incercat si pe austria, succes deplin. deci… romania sucks LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Scrie-le softiștilor care au făcut The Tube.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

am facut-o deja. si nici macar nu i-am injurat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.09.08

buna seara,am si eu un tv micro si nu reusesc sa instalez softul,imi spune ca nu este valid serialul,este vorba de ,,the tube’‘.Va multumesc