1 din 2
1
VLC subtitrari
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 12.11.05

Salut sunt inscris de mult timp, dar pana acum m-am multumit doar sa va urmaresc. Oricum sunteti tari si vafelicit!
Acum insa am o problema care ma supara de mult timp si as vrea sa va intreb daca voi ati rezolvat-o cumva sau nu.
1-cum reusiti sa vizionati un film cu subtr.fara sa introduceti manual din meniu ?
2- cum rezolvati launele filme sincronizarea subtr. ca eu nu reusesc nici macar cu delay?(de multe ori deschid filmele cu VLC6.2 care nu are pb.cu sincronizarea,dar atunci nu mai pot folosiSalling Cliker)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

La ultima versiune de VLC nu îmi încarcă nici mie automat subtitrările, deci am luat MPlayer Mac OS X preview release care le încarcă fără nici o intervenție suplimentară. Evident, presupunând că nu te interesează asta  raspberry

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Inainte foloseam si eu VLC, insa am descoperit o chesie misto in mPlayer-ul ala de la .HU. Pot regla din tastatura delay-ul la subtitles, folosind tastele Z si X in timpul vizionarii filmului. Foarte util.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Faceam si eu ca Tudor, insa.. mai nou vara-miu colectioneaza DVD-uri :D SI am scapat de stres raspberry Mplayer e misto, dar mai au de lucru la el.. Are niste bug-uri cu volumul… de ex… daca am System VOlume la minim (noaptea cand ma uit la filme) si deschid Mplayer… acesta imi ridica tot la maxim… plus ca unele AVI-uri merg sacadat.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
hansa37 - 22 Ianuarie 2006 07:22 PM

cum rezolvati launele filme sincronizarea subtr. ca eu nu reusesc nici macar cu delay?)

Poti sa incerci cu SubSyncX. Faca o treaba foarte buna, e simplu de folosit si e free. Are insa o bila neagra: nu vede decat .srt-uri.
Mai poti sa vezi si ce-i cu Miyu si D-Subtitler (da-i cu google), dar eu nu le-am incercat inca.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

OK merci de informatii, dar acum am oarece probleme :
Mplayerul este OK dar nu stiu cum sa bag fonturile si nupot alege subtr.la DVD.
Cum pot alege Skinurile
SubSyncX-ul nu poate fi Downloud at de nicaieri ma puteti ajuta cumva?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
hansa37 - 22 Ianuarie 2006 07:22 PM

dar atunci nu mai pot folosiSalling Cliker)

Daca bifezi use device as remote control for this computer cand setezi mobilul BT practic nu prea mai ai nevoie de salling clicker. Folosesti optiunea desktop si ai controalele de baza din orice player… cool smile

P.S. Merge perfect si in frontrow.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
hansa37 - 22 Ianuarie 2006 08:46 PM

SubSyncX-ul nu poate fi Downloud at de nicaieri ma puteti ajuta cumva?

Mda, am uitat ca linkul e mort de mult timp.
Poti sa-l iei de aici.

Btw, cautand alt loc de unde s-ar putea downloada, uite ce am gasit pe VideoHelp.com. Linkul cu pricina duce la ... noi! Funny! S-a downloadat de 379 de ori !

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Daca bifezi use device as remote control for this computer

As face daca as sti cum. Fii mai explicit te rog eu am un P900 asa ca….

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
hansa37 - 23 Ianuarie 2006 06:24 AM

Daca bifezi use device as remote control for this computer
As face daca as sti cum. Fii mai explicit te rog eu am un P900 asa ca….

Pai cu Sony Ericsson e cel mai usor.
Din meniul Bluetooth dai Set Up BT Device… Selectezi mobile phone, alegi telefonul tau BT, introduci passkey.
In urmatoarea fereastra ai grija sa bifezi ultima optiune de jos. Dai ok si pe telefon o sa-ti apara o intrebare daca vrei sa folosesti telefonul ca telecomanda. Dai ok si ai 3 optiuni: Desktop, mediaplayer si presenter.
Cu desktop ai tastele uzuale folosite in orice player: sageti, enter, esc, tab si altele, iar cu joystickul controlezi mausul pe ecran.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc ptr. detalii dar eu nu am optiunea aceea de jos. Probabil ptr.ca din cauza BT-ului extern sau…
Apropo eu folosesc un dual de125 stiti cumva ce microfon se potriveste?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.02.06

salut, sunt nou in comunitatea Mac, de curind am luat contact cu Mac OSX printr-un PowerBook G4. La inceeput toate bune si frumoase, am gasit versiuni de OS X la majoritatea prog pe care la foloseam pe Win XP (m putin pt Auto CAD, dar asta e alta problema). Pt filme am pus VLC si MPlayer. Cu VLC imaginea e ok dar nu reusesc sa fac sa mearga subtitrarile, le incarc manual dar nu sunt afisate corect, ba sunt decalate ba sunt afisate doar f rar. M-am uitat prin setari dar nu am gasit nimic care sa ma ajute. Poate cei m vechi si versati in OS X imi pot da ceva indicatii in privinta asta.
MPlayer nu am reusit sa-l fac sa mearga de loc. Se deschide playerul si daca deschid un fisier video din meniu sau din playlist nu se intimpla nimic, il arata in player ca e deschis dar nu m face nimic altceva, nu se m deschide nici o alta fereastra. Si pt MPlayer poate primesc ceva sfaturi pt ca sper ca din 2 macar unu sa-l fac sa=mi afiseze ok subtitrarile. Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

mplayer merge foarte bine. eu il folosesc si nu am probleme deloc cu subtitrarile.
din oarece motive eu folosesc mplayer 1.1 deci varianta mai veche si merge perfect!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
sRazvan - 13 Februarie 2006 01:48 AM

(m putin pt Auto CAD, dar asta e alta problema).

Vezi ca sunt ceva optiuni si pentru AutoCAD. Eu nu ma pricep, dar Cattus a postat pe undeva niste chestii d-astea.

Cu VLC imaginea e ok dar nu reusesc sa fac sa mearga subtitrarile

Vezi ca si subtitrarile astea sunt de fel si fel. Trebuie sa se potriveasca perfect cu filmul tau. (Poti sa incerci sincronizarea lor cu SubSyncX, de aici, sectiunea Soft)

MPlayer: Se deschide playerul si daca deschid un fisier video din meniu sau din playlist nu se intimpla nimic

Poate e un format pe care nu-l recunoaste MPlayer?

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

mie unul mi se pare peste mana sa ma apuc sa sincronizez ceva pe la sub, mai bine il vad fara sau caut alta sub

ps: exemplu - http://titles.to/searchs.php?z3=

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am si eu vreo 10 site-uri de subtitle, si normal ca e mai bine sa gasesti sub-ul potrivit. Dar daca nu, cu SubSync e foarte simplu si rapid de sincronizat.

1 din 2
1