2 din 2
2
VLC subtitrari
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

MPlayer ajustează “din mers” sincronizarea subtitles-urilor, folosind tastele Z şi X. E super util.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.02.06

am pus MPlayer 1.1 in loc de ultima vers pe care o aveam si acum e ok.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Hm, hai sa imi pun si eu impresiile despre iWeb pe aici.

Are un potential excelent pentru prototyping (la stadiul asta). Vine un client, ii arati 3 template-uri, le modifici instant, pui poze, misti una alta.
Spun potential pt ca momentan e inutilizabil. Pana nu scot o versiune la care template-urile sunt usor de schimbat/ adaugat… mai vedem.
De asemenea, daca ar evolua intr-o aplicatie “pro” la care, la fiecare element, sa ai acces la toate proprietatile css, ar fi super.
Deocamdata, limitat, limitat.  Sa vedem daca Sandvox va prelua intradevar stafeta.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

wow…
deja in 3 locuri se vorbeste de iweb -  putina ordine si atentie, colegilor!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.12.05

Nu shtiu ce are VLC dar la mine nu merge nici o subtitrare .sub calumea. Apare desincronizata si rar…. adica apare acum o replica care n-are nici o legatura cu ce se intampla in film si mai apare alta peste 10 minute… stuff like that. Parca a mai zis cineva ca pateste la fel. Si in plus nici nu are anti-aliasing fontul.
MPlayer si asta face figuri. Imi arata semene de intrebare in loc de caractere obisnuite, imi trebuie vre-un font anume?
Chiar nu exista nici un player care sa ia subtirarea pur si simplu si sa o afiseze fara batai de cap?

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Vezi ca depinde ce subtitrare ai luat. Ori se pupa 100% cu filmul tau, ori stai matele si o sincronizezi (nu e greu).
In VLC e o optiune sa alegi tipul de encoding pentru subtitrare, Central European, si vede diacriticele. Trebuie sa fie ceva similar si in MPlayer.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

N-a mers la nici o subtitrare la nici un film pana acum, aceleashi simptome la toate, cum am spus mai sus. Unde gasesc chestia asta cu encodingul pt subtitrare in VLC?

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

in 2 locuri gasesti, asta nu mi-a placut la vlc, cred ca se mai si incaleca setarile.
la mplayer este doar in preferinte.

daca nu tii neaparat la vlc, incearca si mplayer, este si mai simplu de setat si nu are nspe mii de preferinte…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Nick Dima - 28 Martie 2006 07:38 AM

Unde gasesc chestia asta cu encodingul pt subtitrare in VLC?

In pagina de unde incarci subtitrarea, ai o optiune Subtitles encoding; pune-o pe ISO-8859-2

Inca o data: depinde si cum sunt facute subtitrarile. Daca au bagat aia tot soiul de caractere ciudate, asta vezi. Mie imi merg bine subtitrarile si in VLC si in MPlayer.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Cred ca am gasit ce cautam smile Cellulo se pare ca merge foarte ok, dar cred ca trebuie sa ai instalate codecurile necesare pentru quciktime pt a vedea xvid si divx. Le-am pus si merge ok, subtirarea a mers perfect cu caractere romanesti (ai optiunea sa-ti alegi encodingul la caractere cand introduci subtirarea si fps-ul). Care mai aveti probleme cu VLC sau MPlayer incercati si Cellulo.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

A aparut VLC 0.8.5 (binare PPC & INTEL), ia incercati-l ca poate va merge mai bine smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

a aparut si varianta de ipod...

2 din 2
2