Si acasa cand ajung cu el ... nu vreau sa-l folosesc tot ca laptop ... ci vreau sa am la el tastatura / mouse / monitor etc etc deci sa devina un desktop
Ce ziceti e utila aceasta achizitie ... sau sa merg pe sistemul ajung acasa ... il conectez pe bucati la un TFT / tastatura / mouse ???
De ce intreb asta am vazut la un prieten o astfel de jucarie ... pe un Dell ... mi se parea misto si simpla venea cu laptopul si doar il baga intr-un locas special plug and play si gata toate deveneau active ... TFT / tastatura / mouse / imprimanta si orice alte periferice avea
docking staition la Macbook ? eu personal nu am vazut sau auzit de asa ceva, si nu vad cum l-ai andoca pt ca macbook nu are mufa de docking station
La Dell si HP am vazut doking station si este destul de util mai ales daca ai multe periferice
Duplicator de porturi pare interesant dar nu iti va incarca macul ca si un dock
silvestro2in1@yahoo.com - 30 Septembrie 2007 02:18 PM
docking staition la Macbook ? eu personal nu am vazut sau auzit de asa ceva, si nu vad cum l-ai andoca pt ca macbook nu are mufa de docking station
La Dell si HP am vazut doking station si este destul de util mai ales daca ai multe periferice
Duplicator de porturi pare interesant dar nu iti va incarca macul ca si un dock
Eu cred ca exista docking station pentru macbook uita-te aici primul link de pe google :
Si acasa cand ajung cu el ... nu vreau sa-l folosesc tot ca laptop ... ci vreau sa am la el tastatura / mouse / monitor etc etc deci sa devina un desktop
Ce ziceti e utila aceasta achizitie ... sau sa merg pe sistemul ajung acasa ... il conectez pe bucati la un TFT / tastatura / mouse ???
De ce intreb asta am vazut la un prieten o astfel de jucarie ... pe un Dell ... mi se parea misto si simpla venea cu laptopul si doar il baga intr-un locas special plug and play si gata toate deveneau active ... TFT / tastatura / mouse / imprimanta si orice alte periferice avea
E o intrebare ... voi ce ziceti ?
Dacă merită sau nu, tu știi. Cel mai bine ar fi să te duci la cineva care are așa ceva, indiferent ce tip de laptop are, și să vezi ce și cum face. Eu unul nu aș da banii, dar poate mă răzgîndesc dacă aș vedea efectiv cum merge.
Cu suma aia, mai degrabă m-aș mai duce la Balcic să revăd așezămintele reginei Maria. Aș sta cam 3-4 zile acolo cu banii ăștia, plus familia mea. Asta nu înseamnă că tu ai face același lucru, desigur.
Cand ajung acasa eu imi asez Mac-ul pe un dulapior sub birou si conectez un hub usb cu 7 porturi (tastatura, maus, webcam, HDD extern, imprimanta, dock pt camera video), un display de 20 si sistemul audio 2+1. Gata, asa sunt fericit!
Cand ajung acasa eu imi asez Mac-ul pe un dulapior sub birou si conectez un hub usb cu 7 porturi (tastatura, maus, webcam, HDD extern, imprimanta, dock pt camera video), un display de 20 si sistemul audio 2+1. Gata, asa sunt fericit!
Poate sunt necunoscator ... ... ok folosesti un HUB ... dar cum conectezi prin HUB un display (TFT)... ?
daca stau si ma gandesc ... cum pun tastatura / mouse in HUB ?
HDD / imprimanta ... ok merge ... dar eu nu am auzit pana acum de restul ... tastatura / mouse / TFT ... sa le conectez prin HUB ... recunosc nu sunt la curent cu astea
LST: citește mai cu atenție. Omu’ a zis: Conectez un Hub(...), un Display și Audio - deci 3 cabluri. Tastatura (cu hub built-in) & mousele merg băgate fără probleme prin până la 4 hub-uri cascadate unu cu altul. Nu a zis că leagă video pe USB (cu toate că există și așa ceva http://www.trittontechnologies.com/products/TRIUV100.htm - Driverul de mac este “pe vine”)
psergiu, referitor la linkul de mai sus… sti pe cineva care are asa ceva?
cu un usb wireless si cu asta imi pot pune monitorul pe tavan! de cind visez la asa ceva…
psergiu, referitor la linkul de mai sus… sti pe cineva care are asa ceva?
cu un usb wireless si cu asta imi pot pune monitorul pe tavan! de cind visez la asa ceva…
Sînt multe lucruri interesante de văzut pe tavan. Eu zic să-l lași așa cu e, că-l strici.