Docking Station ... utila sau inutila
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Vreau sa-mi iau un MacBook ...

Si acasa cand ajung cu el ... nu vreau sa-l folosesc tot ca laptop ... ci vreau sa am la el tastatura / mouse / monitor etc etc deci sa devina un desktop

Ce ziceti e utila aceasta achizitie ... sau sa merg pe sistemul ajung acasa ... il conectez pe bucati la un TFT / tastatura / mouse ???

De ce intreb asta am vazut la un prieten o astfel de jucarie ... pe un Dell ... mi se parea misto si simpla venea cu laptopul si doar il baga intr-un locas special plug and play si gata toate deveneau active ... TFT / tastatura / mouse / imprimanta si orice alte periferice avea

E o intrebare ... voi ce ziceti ?

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

hi hi hi .....si eu vreau sa fac la fel ca tine dar mai trebuie sa strang ceva banutzi! eu zic ca merita !

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

E foarte utilă, dar cam piperată. Aproape 600 de lei pentru un duplicator de porturi…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

docking staition la Macbook ? eu personal nu am vazut sau auzit de asa ceva, si nu vad cum l-ai andoca pt ca macbook nu are mufa de docking station
La Dell si HP am vazut doking station si este destul de util mai ales daca ai multe periferice
Duplicator de porturi pare interesant dar nu iti va incarca macul ca si un dock

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
silvestro2in1@yahoo.com - 30 Septembrie 2007 02:18 PM

docking staition la Macbook ? eu personal nu am vazut sau auzit de asa ceva, si nu vad cum l-ai andoca pt ca macbook nu are mufa de docking station
La Dell si HP am vazut doking station si este destul de util mai ales daca ai multe periferice
Duplicator de porturi pare interesant dar nu iti va incarca macul ca si un dock

Eu cred ca exista docking station pentru macbook uita-te aici primul link de pe google :

http://www.bookendzdocks.com/Products-Docking_Stations.html

[ Modificat: 30 Septembrie 2007 05:37 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

dap ai dreptate! eu ma gandisem doar la docking facut de Apple
Interesante de altfel si cele 3rd party… m-ai pus pe ganduri cu acest smile

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
LST - 30 Septembrie 2007 12:51 AM

Vreau sa-mi iau un MacBook ...

Si acasa cand ajung cu el ... nu vreau sa-l folosesc tot ca laptop ... ci vreau sa am la el tastatura / mouse / monitor etc etc deci sa devina un desktop

Ce ziceti e utila aceasta achizitie ... sau sa merg pe sistemul ajung acasa ... il conectez pe bucati la un TFT / tastatura / mouse ???

De ce intreb asta am vazut la un prieten o astfel de jucarie ... pe un Dell ... mi se parea misto si simpla venea cu laptopul si doar il baga intr-un locas special plug and play si gata toate deveneau active ... TFT / tastatura / mouse / imprimanta si orice alte periferice avea

E o intrebare ... voi ce ziceti ?

Dacă merită sau nu, tu știi. Cel mai bine ar fi să te duci la cineva care are așa ceva, indiferent ce tip de laptop are, și să vezi ce și cum face. Eu unul nu aș da banii, dar poate mă răzgîndesc dacă aș vedea efectiv cum merge.
Cu suma aia, mai degrabă m-aș mai duce la Balcic să revăd așezămintele reginei Maria. Aș sta cam 3-4 zile acolo cu banii ăștia, plus familia mea. Asta nu înseamnă că tu ai face același lucru, desigur.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

In loc de docking station eu folosesc doar un hub USB. Infig mufa USB de la hub si DVI-ul de la monitor. Ce altceva ti-ar mai trebui?

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Cand ajung acasa eu imi asez Mac-ul pe un dulapior sub birou si conectez un hub usb cu 7 porturi (tastatura, maus, webcam, HDD extern, imprimanta, dock pt camera video), un display de 20 si sistemul audio 2+1. Gata, asa sunt fericit! wink

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nevrozel - 01 Octombrie 2007 06:23 AM

Cand ajung acasa eu imi asez Mac-ul pe un dulapior sub birou si conectez un hub usb cu 7 porturi (tastatura, maus, webcam, HDD extern, imprimanta, dock pt camera video), un display de 20 si sistemul audio 2+1. Gata, asa sunt fericit! wink

Poate sunt necunoscator ... smile ... ok folosesti un HUB ... dar cum conectezi prin HUB un display (TFT)... ?

daca stau si ma gandesc ... cum pun tastatura / mouse in HUB ?

HDD / imprimanta ... ok merge ... dar eu nu am auzit pana acum de restul ... tastatura / mouse / TFT ... sa le conectez prin HUB ... recunosc nu sunt la curent cu astea smile

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

LST: citește mai cu atenție. Omu’ a zis: Conectez un Hub(...), un Display și Audio - deci 3 cabluri. Tastatura (cu hub built-in) & mousele merg băgate fără probleme prin până la 4 hub-uri cascadate unu cu altul. Nu a zis că leagă video pe USB (cu toate că există și așa ceva http://www.trittontechnologies.com/products/TRIUV100.htm - Driverul de mac este “pe vine”)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

psergiu, referitor la linkul de mai sus… sti pe cineva care are asa ceva?
cu un usb wireless si cu asta imi pot pune monitorul pe tavan! de cind visez la asa ceva…

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
haris - 14 Octombrie 2007 01:39 AM

psergiu, referitor la linkul de mai sus… sti pe cineva care are asa ceva?
cu un usb wireless si cu asta imi pot pune monitorul pe tavan! de cind visez la asa ceva…

Sînt multe lucruri interesante de văzut pe tavan. Eu zic să-l lași așa cu e, că-l strici. wink

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Cindva demult, am avut un asemenea PowerBook Duo cu Duo Dock.
La 25 MHz.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti, in plina criza
Macuser din: 08.10.07

aceste duo aveau si minidoc, pentru cei mai saraci ...wink
primul meu mac : powerbook duo+minidock (lc040 la 33mhz)

Semnătură 

Ce avem noi, nu are Franta…!