2 din 3
2
iPod defectează earbuds ! (dar numai cea de dreapta)
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Am încercat și cu alte căști (mai exact, o pereche de Technics și niște earbuds mai vechi) - nu le recunoaște, continuă să cânte chiar și cu căștile scoase. Cu căștile originale se oprește din cântat.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Veeery strange!
Eu am iPod 4th gen (photo), poate or fi diferente intre generatii.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Macuser din: 11.10.05

poate la generatia 5 nu mai vrea… confirm ca la G4 se poate!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Apropos de căști ... wow. Shure E5c Sound Isolating Earphones. Wow. Price: $499.99 surprised

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, RO

sunt super tari, ati vazut “testele” de pe site (in strada, in oras, in avion cu in-ear, deschise si E5c) ? eram sa-mi iau E3c de craciun dar am ratat ocazia :(

da’ daca-mi iau iPod 5th gen. tot imi iau si niste Shure-uri!

ps: stiati ca (,) castile de la iPod sunt Shure?

Semnătură 

iMac C2D 24”/2.4Ghz/3GB/320GB/10.5.2
iMac G5 20”/1.8GHz/1GB/160GB/10.4.11
iMac G3 /233MHz/128MB/20GB/10.3.9
PowerBook G4 12”/867MHz/1.12GB/40GB/10.4.11
PowerBook G3 15”/500Mhz/384MB/40GB/10.3.9
iPod Shuffle 2G grey
iPod Touch 8GB 2.0-PWNG2.0

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

Da, astea de la Shure par super meseriase. Si pretul e pe masura.
Si eu am citit ca e3-urile isi merita banii, sunt foarte bune si nu chiar asa scumpe.

Nu stiam ca-s Shure astea de la iPod! Pe bune? Misto.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

eu am mai observat ceva, foarte bizar…
poate din cauza frigului, castile de la ipodul meu bazaie atunci cand dau drumul prima oara dimineata sau seara cand plec de la servici.
poate nu este numai din cauza frigului nu stiu. eu sunt 80% sigur ca asta este. dupa ceva vreme de ascultat isi revine. si asta se intampla la amandoua castile…

ps: sunt apple…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
altero - 29 Ianuarie 2006 09:16 PM

Da, astea de la Shure par super meseriase. Si pretul e pe masura.
Si eu am citit ca e3-urile isi merita banii, sunt foarte bune si nu chiar asa scumpe.

Nu stiam ca-s Shure astea de la iPod! Pe bune? Misto.

fara suparare, dar decat sa dau 180 de dolari pe niste casti mai bine fac altceva cu ei…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mi-am luat si eu azi de la Senia niste Sennheiser MX500. Aveau si albe, dar zicea unul de acolo ca sunt mai bune cele negre (cu toate ca au aceleasi caracteristici…).
Tot ce a zis VAXXi se aplica si la astea; doar ca mie imi intra in pauza cand le scot. Si au si un mic Volume control, util la casa omului. Au costat 58,74 roni.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
altero - 17 Februarie 2006 11:23 PM

Mi-am luat si eu azi de la Senia niste Sennheiser MX500. Aveau si albe, dar zicea unul de acolo ca sunt mai bune cele negre (cu toate ca au aceleasi caracteristici…).
Tot ce a zis VAXXi se aplica si la astea; doar ca mie imi intra in pauza cand le scot. Si au si un mic Volume control, util la casa omului. Au costat 58,74 roni.

Ai ratat stirea zilei: Cum se aud (comparativ cu cele originale Apple)? Nu ne lasa in ceata, stiu ca e ceva subiectiv, dar parerea ta conteaza (pentru mine)! Deci, merita banul, sunt bune pe post de casti de rezerva, sau trebuie sa uit de cele vechi?

P.S. Castile sunt un circuit electric inchis, nu? Deci cat timp trece curent prin ele (fie el mic) shuffleul meu stie ca are casti (orice jeg de casti). Intrebarea e: face pause cand infigi doar un jack si apoi il scoti? Raspuns: da (testat), deci mecanismul trebuie sa fie mecanic, intern.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
huk - 18 Februarie 2006 02:53 AM

Cum se aud (comparativ cu cele originale Apple)?

Pai, e exact cum le-a descris VAXXi (care si-a luat MX200): sunetul e mai curat si ceva mai tare (puternic) decat la cele originale. Dar bass-ul e ceva mai slab (nu mult - de fapt e un sunet mai natural, dar la castile mici un plus de bass e oricand binevenit). Din punctul meu personal de vedere, astea sunt casti de ascultat muzica clasica, sunetul e foarte placut. Daca vrei rock-areala, ori le folosesti pe cele originale (care vad ca inevitabil incep sa zbarnaie…), ori umbli un pic la equalizer (ceea ce iti mai papă un pic din baterie).

Alte caracteristici: 18 - 22.000 Hz, 32 Ohm, 119 dB (excelent!). Cablul este putin mai scurt decat al celor originale (cu vreo 2-3 cm). Potentiometrul de volum este foarte mic, la inceput nici nu l-am remarcat, doar dupa ce am citit pe cutie l-am cautat. Mie imi este tare de folos reglajul asta.

In concluzie: merita, sunt casti bune, comode, sper ca si rezistente. Cine vrea albe, au si albe (cele MX500). Pretul mi se pare corect. (Oricum, magazinul e sculă: numai chestii profi au pe acolo; am vazut azi si o placa M-Audio, pe care scria mandru ca e compatibila Mac)

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Tocmai mi-a murit casca dreapta de la o pereche de casti Bandridge in-ear.
Intai a fost un carait, apoi a inceput sa se auda intrerupt, o miscam putin si-si revenea, apoi nu s-a mai auzit nimic in ea.
Chiar nu exista nici o solutie?
Pe digg se balacaresc aiurea, bat campii.
Incep sa numar cate perechi de casti am “consumat” la iPod-ul asta?
Are cineva o solutie?

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Si da, le-am aspirat, le-am suflat.
Nimic, nu mai respira.