3 din 3
3
iPod defectează earbuds ! (dar numai cea de dreapta)
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Râdeți de un om bătrân…
Pe bune, toata isteria de pe ilounge e fără fundament?
Pe mine mă apucaseră pandaliile când am pus și căștile Sony (care au aproape doi ani la un mp3 Walkman) și au început și astea să cârâie…

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Cred ca e de vina volumul… daca asculti la volum moderat nu sar in sus asa usor/repede. Am un shuffle de 512 de 1 an si sase luni (acum confiscat de prietena) si un mini si nu mi s-a intamplat sa caraie sau sa bazaie castile. In general cand ascult muzica imi place sa aud totusi si un claxon sau un strigat pe langa mine, deci volumul pe la jumatate. Poate sunt eu de vina, dar in conditiile astea ma “tin” inca faimoasele casti de la apple si nu am avut probleme.

PS prietena asculta SYLVER la maxim pe shuffle (bass destul) si pana acum nu s-a plans de carait sau alte zgomote, chiar am intrebat-o…

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.10.06

mi am luat un ipod nano si in 2 sapt aceeasi problema la volum maxim si la anumite melodii zici ca stau cu o conserva cu maruntis in ureche
patetici chinezi astia nimic nu le reuseste
ideea ca am reusit sa aplic metoda la indemana ->propria gura smile
a mers dar cateodata mai imi face la fel (castile fac cu randul cand una cand alta)
ar trebui atentionati astia de la apple -e chiar de kko faza
mai ziceam daca i se intampla numai unuia dar vad ca problema este generala

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.06.06

La mine casca stanga s-a bushit. Am un nano de vreo 7 luni si problema a aparut de vreo luna. Am luat niste casti philips de la media galaxy cu 250 si se aud bine. (basu e mai slab, dar sunetul e mai clar decat la cele originale). Functia de pauza merge cand scoti jack-ul (care e in L). Castile originale se rezolva sufland in ele, dar daca dai mai tare, iar revin la starea initiala :(

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.06.06

Am reusit sa depanez casca care bazaia. Membrana castii atingea plasticul de sub sita aia argintie. Mi am dat seama ca asta e jucandu-ma cu casca fara probleme si apasand pe sita. Atunci cand apasam un pic pe ea nu se auzea nimic. In schimb, la cea bushita, se auzea un clicait. Dupa ce am apasat-o odata mai zdravan, clicaitu a disparut, si odata cu el si bazaitul. Am verificat si la volum maxim cu diverse genuri de melodii si totul pare ok. Sper ca asta sa fi fost… tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

News to me ... sper si eu sa fie o problema cu castile stock si cele slabe, ca cred ca as innebuni sa mi se arda Sony-urile MDR pe care am dat o gramada de bani. Pe cele stoc ascult in total cam o ora pe saptamana cumulativ, in rest e cuplat ori in line-in in masina, ori in Sony-uri. Chestie care sunt convins ca e doar coincidenta. Acum o saptamana mi s-a rupt firul de canalul de stanga de pe linia line-in din masina, trebuie sa ma joc la el ca sa-si revina.
<- 30gb video iPod + 2nd gen Mini

Functia de pauza merge cu orice fel de casti dar am observat ca depinde de viteza cu care se scot. Mai incet si percepe, rapid si nu prea.
Si ca un oarecare off-topic, tin sa spun ca iPodul video nu pare la fel de robust prin meniuri si comenzi ca mini-ul. Adicatele cand apas Pause/Play/FFD/RWD pe Mini percuteaza pe loc, Video-ul uneori sta si cugeta.

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Si eu am pb asta cu casca dreapta, cred ca trec la niste shure sau bose… (depinde de cati bani o sa pot cheltui…)

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

3 din 3
3