20 lei comision de retragere, 90 de lei diferenta de curs valutar (pentru ca acum trebuie sa bag banii, in lei, inapoi in firma), in total 110 lei cheltuiti pentru o cifra in plus intr-un anunt de vanzari :(.
Nu-l mai vreau, poate sa-l ia urmatorul de pe lista.
P.S. Ca sa nu se inteleaga gresit: e in intregime vina mea ca m-am entuziasmat prea mult si n-am asteptat sa am produsul in mana sa-l verific ca corespunde intocmai cu specificatiile enuntate, inainte sa schimb banii.
imi pare nespus de rau . te rog sal contactezi pe amenono si iti returneza el cei 110 ron pentru gresela mea . sau cel mai bine dami in nr de cont si iti virez eu bani, cu scuzele de rigoare.
Nici vorba de asa ceva! Daca stau bine sa ma gandesc, nu-mi pasa deloc de banii aia, iar diferenta de curs probabil va fi refacuta daca astept cu euro 1-2 saptamani sa creasca cursul. Dezamagirea mea e aia in care afli ca n-o sa mai fie Craciunul maine, dar eu sunt de vina pentru asta, cine m-a pus sa cred in spiridusi?
Nu vreau sa-ti stric vanzarea, nici n-as avea cum si de ce, am preferat sa scriu aici pentru ca eram dezamagit ca n-o sa mai am macul dorit, poate ar fi trebuit sa fii trimis pe PM. Scuze si spor la vanzare! Tot este un pret foarte bun, eu doar imi doresc alt model.