1.1.1 > 1.0.2
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

din ce am vazut eu in dimineata asta, cica ar merge.

am citit din sursa asta:
http://www.engadget.com/2007/09/29/iphone-1-1-1-to-1-0-2-downgrade-instructions-released/

si sincer cred ca se poate. nu de alta dar imi vin cred ca 20 de iphone-uri din state, si deja am cateva comenzi.

nebunie mare firmware-ul asta nou. flashuieste pana si firmware-ul de modem.. ca acolo e de fapt problema. nu mai merge in metoda clasica cu SSH jailbreak..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Crezi ca alea care iti vin au deja 1.1.1?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Pai am toate motivele sa cred asta fiindca vin din California :-S .. si sunt si de 8. Nu vreau sa fiu sceptic, dar ii cred in stare :)

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: timisoara
Macuser din: 09.10.07

hey,
sa inteleg ca versiunea 1.1.1 este cu probleme. Dar daca telefonul a fost activat in state la at&t, si dupa deblocat…se poate asha ceva?...
http://www.dm.ro intrati aici la “mobile” . Le-am trimis mail si cica ei primesc iphone-uri cu versiunea a 3-a de software (probabil tipa cu care am vorbit se refera la 1.1.1) dar a mai zis ceva: “nu necesita deblocare”. O sa ii mai trimit un mail sa aflu mai multe. Nu am inteles la ce se refera exact.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Mai oameni buni de ce nu intelegetzi ca Apple a scos o singura versiune de iPhone pentru USA care este SIMLOKED. Ulterior s-a decis lansarea in Europa care se va intimpla pe 9 Noiembrie si va fi aceeasi versiune de hard cu soft-ul upgraded to v1.1.2. care fatza de 1.1.1 are international support. Orice alt distribuitor care nu e Apple sau AT&T sau O2 sau T-Mobile sau Orange le vinde “Hacked” si cu conditia sa nu faci upgrade ca devine BRICK. La “DM” costa 650 de euro e decodat si cu putin noroc te potzi califica si la rate deci e OK. Final point e ca “nu necesita deblocare” e pentru ca e deja deblocat. Garantzie 24 de luni???? it must be a joke!!! garantie la “deblocare” poate, ca altceva nu vad la ce poate sa-ti mai ofere garantie ca Apple odata ce ai umblat la soft la revedere garantie! Cel mai simplu e sa faci “research” despre acest produs pe site-urile oficiale si sa vezi ca deocamdata nu exista “nu necesita deblocare” decit daca-l cumperi de la “oficiali” si il folosesti cu abonament la “oficiali” care deocamdata nu sunt in RO
Sa traiasca Hackerii ca datorita lor avem iPhone!!!!

Pace si Prietenie.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: timisoara
Macuser din: 09.10.07

k..am inteles si nu am inteles…
in fine…poate ca nu sunt eu destul de bine documentat…
totusi…as vrea sa stiu…e ok sau nu sa cumpar de la ‘DM’ iphonul?...sa presupunem ca e cu v1.1.1

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

E OK potzi sa-l cumperi dar daca e cu 1.1.1 tre’sa mai astepti putin pentru decodarea functiei de “telefon” au spart activarea deja si se poate folosi ca ipod sau internet dar mai aua de lucrat la “baseband” insa si asta se va rezolva in curand, se fac progrese de la ozi la alta.

Pace si Prietenie.

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

E OK potzi sa-l cumperi dar daca e cu 1.1.1 tre’sa mai astepti putin pentru decodarea functiei de “telefon” au spart activarea deja si se poate folosi ca ipod sau internet dar mai au de lucrat la “baseband” insa si asta se va rezolva in curand, se fac progrese de la ozi la alta.

Pace si Prietenie.

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

uite stirile calde

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Sa Traiasca Hackerii!!!

http://www.engadget.com/2007/10/10/iphone-and-ipod-touch-v1-1-1-full-jailbreak-tested-confirmed/

Pace si Prietenie.

Semnătură 

Cu respect..G.