Interesandu-ma de o memorie pentru propriul notebook am primit o oferta de a aduce cateva memorii Samsung pentru diverse sisteme Apple. Daca e cineva interesat, va stau la dispozitie fie pe forum fie prin PM. Preturile sunt foarte bune si vi le pot comunica pentru fiecare cerere in parte.
Interesandu-ma de o memorie pentru propriul notebook am primit o oferta de a aduce cateva memorii Samsung pentru diverse sisteme Apple. Daca e cineva interesat, va stau la dispozitie fie pe forum fie prin PM. Preturile sunt foarte bune si vi le pot comunica pentru fiecare cerere in parte.
Eu zic că ar fi mai comod și pt tine și pt noi să faci o listă cu cele mai frecvente / uzuale cereri, ceea ce nu e așa greu: macmini ppc și intel, imac G5/imac intel, macbook, macbook pro, powerbook, ibook. Lista e mai lungă, dar abia astea le poți clarifica.
Uite, m-ar interesa 1 GB pt imac intel seria veche de 17 inci, la fel pt macmini intel (e diferită de ppc?) și pt powerbook 2005.
Avand in vedere cererea de memorii incerc sa va ofer niste preturi pertinente pentru cei care au dat date concrete.Akka sa nu te simti concurat !
Provin din state si au preturi atractive - consider eu . Daca sunteti fani si aveti un pic de rabdare sa se stanga de o comanda - taxa de expediere pana la 3,5 Kg este de 73$ - pot sa le aprovizionez in termen de max. 10 zile fara mult stress. In aceste conditii ofer factura pentru toti cei interesati .
@ Balurici - 1GB Samsung PC 5300 DDR2 667 SO-DIM 200pini 57$ - pret unitar
@ Capitanu - 2GB Samsung PC 5300 DDR2 667 SO-dim 200 pini 175$
e un lucru stiut ca samsung promoveaza preturi mai ridicate decat alti fabricanti
Pentru alte preturi am nevoie de tip echipament,tip procesor,tact .Detalii PM.