Salutare
Peste vreo luna vine cineva de prin tari indepartate si vreau sa-mi mai cumpar si eu una alta pentru iMac.
In primul rand ar fi RAM. iMacul (20”, 2.4 Core 2 Duo, August 2007) a venit cu 1GB de RAM. Nu sunt inca decis daca se merita investitia intr-o placuta de 2Gb. (Il folosesc in principal pentru Dreamweaver, Coda, Textmate, iLife (iPhoto), si azureus). Pro ma gandesc ca daca tot am ocazia sa upgradez la 3Gb si sa scap de o grija pe o lunga perioada de timp. Pe de alta parte ma gandesc daca merita diferenta de $100, deoarece nu stiu daca se va simti diferenta intre 2 si 3Gb. Voi ce parere aveti?
Oricum pana acum ce am gasit ar fi:
Crucial 2 GB sau Kingston 2 GB
Voi ce parere aveti…care dintre ele este mai buna? (sper ca am nimerit bine compatibilitatea).
Ce alta varianta mai buna as avea dar cam in acelasi price range?
In al doilea rand…banuiesc ca pana se intoarce persoana resectiva va aparea si Leopardul. Si as vrea sa-l cumpere de acol si sa mi-l aduca. Nedumerirea mea este ca…din ce am citit prin posturile in care se cereau dvd-uri cu Mac OS, acesta ar fi optimizat in functie de model. Eu am gasit Mac OS Leopard ..... daca iau asa ceva…este unul generic care merge pe orice? Este avanajos sa fac asa sau sa astept sa apara la Apple si apoi sa-l comand?
Va multumesc