Download this file from your phone. The file is stored in binary format, so you’ll need to convert it to text. Now save this file and open it in a text editor. Change the formatting under us to look like you want (if you find your region in the file, just copy from your region to the us). There’s probably some way to just make it use your language (instead of ‘us’), but i don’t know where you specify that. When you are done changing formatting, save the file and upload it to the iphone in same directory you found it. You don’t need to convert i back to binary.
dupa asta, in fisierul cu pricina, folositi cu incredere:
<key>us</key>
<array>
<string>07##-###-###</string>
<string>0##-###-##-##</string>
<string>00 $</string>
<string>+4 07##-###-###</string>
<string>+4 0##-###-##-##</string>
</array>
daca este cineva interesat sa mai modifice ceva din meniul iphone-ului,de exemplu auto-correction,logo-ul operatorului sa se uite aici am impresia ca trimiterile de pe site-ul asta explica cum sa modifici si din os x
sunt unul din acei iphone owners care nu si-a deblocat singur telefonul. nu stiu cum pot intra in sistemul de foldere si fisiere al telefonului. ma poate indruma careva?
pe pc am auzit ca se foloseste ceva de genul un access point, putty si winstp sau wintsp ceva.
pe mac ce folosesc?
Ce sanse sunt sa stric telefonul daca nu fac ceva corect (evident nu as incerca decat sa overwrite acel fisier la care face referire cel de mai sus, nu un alt fisier).
da si eu sunt la fel ca , quad , doar ce mi-am cumparat telefonu acum 4 zile si inca incerc sa ii dau de cap .. cum reusesc sa ma conectez la el .. am gasit ceva legat de putty dar nu stiu unde vad ca ip are telefonu .. ca si eu vreau sa schimb formatul numarului si logo .. merci mult
pentru cei ce vor sa modifice ceva in iphone si nu stiu cum sa se conecteze : Daca aveti instaleru’ pe telefon deschideti-l , dupa ce face refresh la surse mergeti la rubrica system si instalati BDS subsystem (daca nu il aveti deja instalat) dupa care instalati open SSH . In calculator ( Mac ) instalati Fugu sau Cyberdruk (ambele free) . Deschideti Fugu si o sa aveti o fereastra impartita in doua , in partea stinga puteti naviga prin folderele calculatorului , in dreapata scrieti adresa de ip a iphoneului (da am uitat sa spun ca iphonele tebuie legat la net prin wifi si trebuie sa fie in aceiasi retea cu macul ) username root , port 22 , directory / , si apasati connect. O sa va intrebe de parola daca nu ati schimbat-o este alpine pentru firmware1.1.1 ai dotie pentru firmware 1.0.2 acum in dreapta o sa aveti folderele din iphone. Puteti naviga acolo unde doriti sa faceti modificarea si sa modificati prin drag and drop din stinga (calculator) in dreapta (iphone).Ce modificati si unde trebuiesc puse fisierele in ce director etc. in functie de preferintele voastre gasiti pe net destule informatii
Pentru cei ce vor doar sa modifice formatul numarului si aveti firmware 1.1.1 , exista o solutie mai simpla : deschideti iarasi instaleru’ click pe “sources” , este ultimul buton din dreapta jos, click pe butonul “edit” dreapta sus apoi click pe butonul “add” stinga sus , in fereastra care apare introduceti urmatoarea sursa” http://i.unlock.no ” aveti grija daca nu ati scos inca “autocorrection” ca are tendinta sa corecteze i in l nu stiu de ce , dupa care apasati ok sau add nu mai stiu exact , in fine, acum intorceti-va la install , al doilea buton din stinga jos si cautati in categorii “unlocking tools” si acolo acum ar trebui sa gasiti “enable international menu” si instalati-l. Dupa care in iphone mergeti la meniul “settings” , “general” si acum o sa aveti meniul “International” unde gasiti o gramada de formate , eu personal am ales formatul UK care de fapt nu imi desparte numerele deloc ( arata asa 0722XXXXXX)
P.S. si scapati si de paranteze cu ocazia asta
[ Modificat: 21 Noiembrie 2007 07:02 AM de sorin ]
Am o intrebare: cum scap deiPhoto (imi sare in fata de fiecare data cand pun iphone in dock). Am debifat sync automat!
Optiunea de la iPhoto care te intreaba la inceput ce vrei sa faca cand infigi o camera foto. Acu nu stiu cum sa il debifezi, dar daca stergi plistul o sa te mai intrebe o data.
Pentru cei ce vor doar sa modifice formatul numarului si aveti firmware 1.1.1….
Da’ la mine de ce nu merge? Am 1.1.1, am facut ce-ai zis, dar nu gasesc nici categoria, nici pachetul in All Packages.
Spune-mi daca apesi pe butonul uninstall ce categorii iti apar acolo, si ce pakete ? Daca nu iti apare unlocking tools la uninstall mai incearca odata sa adaugi sursa