alexbb - 05 Octombrie 2007 06:28 AM
pentru cei carora nu li se vede numarul corect din agenda la incoming call sau sms, un tip de la un 1-day iphone owner
.
pentru format romanesc:
Formatting is stored in:
/System/Library/Frameworks/AddressBookUI.framework/ABPhoneFormats.plist
Download this file from your phone. The file is stored in binary format, so you’ll need to convert it to text. Now save this file and open it in a text editor. Change the formatting under us to look like you want (if you find your region in the file, just copy from your region to the us). There’s probably some way to just make it use your language (instead of ‘us’), but i don’t know where you specify that. When you are done changing formatting, save the file and upload it to the iphone in same directory you found it. You don’t need to convert i back to binary.
dupa asta, in fisierul cu pricina, folositi cu incredere:
<key>us</key>
<array>
<string>07##-###-###</string>
<string>0##-###-##-##</string>
<string>00 $</string>
<string>+4 07##-###-###</string>
<string>+4 0##-###-##-##</string>
</array>
da, are doua reguli de formatare diferite, pt fix si mobil.
apoi mai trebuie si app-support-9 de la http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=7736
have fun.
phua!! genial omule! abia astept sa incerc.. ma tortureaza sms-urile primite cu +4 in fata.. mrr
oricum, la mine merge perfect totul , cu toate ca mircea precizeaza de unele probleme, am reusit sa trec de ele prin fix-uri [din diverse surse], binainteles ramanand cu eterna si fascinanta problema nerezolvabila “itunes”, music store , de pe iphone, bineinteles.
sa detaliez. nu merg preview-urile, presupun ca nu merge nici sa cumperi, insa ce este mai deranjant este ca odata cumparate melodiile, sincronizate pe urma, le dau play si nu se aude nimica :|
norocul meu ca nu am asa toata muzica ca ma suiam pe pereti.. so in 1.1.3, muzica cumparata sincronizata de pe itunes store nu merge!
sper sa apara fix-uri…
in rest, mie mi se pare mai rapid 1.1.3, inclusiv cand scriu sms-uri. parca reactioneaza mai bine. safari e ireprosabil, cel putin la ce navighez eu, cand il forjez si schimb de pe o aplicatie pe alta, nu imi sta gandeste ca in 1.1.1, ci o ia imediat, iar problema de retea, sincer nu am avut probleme.
din contra, parca am acoperire mai buna [ex. in laptarie, cu 1.1.1 nu prinzi decat sms, asa cu 1.1.3 pot si raspunde la telefon..]