2 din 2
2
format pentru nr de telefon romanesti
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 12.11.05

Un program ffbun de comunicare este iFuntastic 4.6.1 si este free.De asemenea gasiti foarte multe aici http://www.modmyifone.com/cmps_index.php

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
sorin - 21 Noiembrie 2007 01:43 AM

pentru cei ce vor sa modifice ceva in iphone si nu stiu cum sa se conecteze : Daca aveti instaleru’ pe telefon deschideti-l , dupa ce face refresh la surse mergeti la rubrica system si instalati BDS subsystem (daca nu il aveti deja instalat) dupa care instalati open SSH . In calculator ( Mac ) instalati Fugu sau Cyberdruk (ambele free) . Deschideti Fugu si o sa aveti o fereastra impartita in doua , in partea stinga puteti naviga prin folderele calculatorului , in dreapata   scrieti adresa de ip a iphoneului (da am uitat sa spun ca iphonele tebuie legat la net prin wifi si trebuie sa fie in aceiasi retea cu macul ) username root , port 22 , directory /  ,  si apasati connect. O sa va intrebe de parola daca nu ati schimbat-o este alpine pentru firmware1.1.1 ai dotie pentru firmware 1.0.2 acum in dreapta o sa aveti folderele din iphone. Puteti naviga acolo unde doriti sa faceti modificarea si sa modificati prin drag and drop din stinga (calculator) in dreapta (iphone).Ce modificati si unde trebuiesc puse fisierele in ce director etc. in functie de preferintele voastre gasiti pe net destule informatii

Facut Wiki.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: constanta
Macuser din: 27.12.07

eu cred ca-s cea mai pe langa la tehnica dar am reusit sa scap de format ala de numere de telefon…pentru care foarte multumesc

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
alexbb - 05 Octombrie 2007 06:28 AM

pentru cei carora nu li se vede numarul corect din agenda la incoming call sau sms, un tip de la un 1-day iphone owner smile.

pentru format romanesc:

Formatting is stored in:

/System/Library/Frameworks/AddressBookUI.framework/ABPhoneFormats.plist

Download this file from your phone. The file is stored in binary format, so you’ll need to convert it to text. Now save this file and open it in a text editor. Change the formatting under us to look like you want (if you find your region in the file, just copy from your region to the us). There’s probably some way to just make it use your language (instead of ‘us’), but i don’t know where you specify that. When you are done changing formatting, save the file and upload it to the iphone in same directory you found it. You don’t need to convert i back to binary.

dupa asta, in fisierul cu pricina, folositi cu incredere:
  <key>us</key>
  <array>
      <string>07##-###-###</string>
      <string>0##-###-##-##</string>
      <string>00 $</string>
      <string>+4 07##-###-###</string>
      <string>+4 0##-###-##-##</string>
  </array>

da, are doua reguli de formatare diferite, pt fix si mobil.
apoi mai trebuie si app-support-9 de la http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=7736

have fun.

phua!! genial omule! abia astept sa incerc.. ma tortureaza sms-urile primite cu +4 in fata.. mrr
oricum, la mine merge perfect totul , cu toate ca mircea precizeaza de unele probleme, am reusit sa trec de ele prin fix-uri [din diverse surse], binainteles ramanand cu eterna si fascinanta problema nerezolvabila “itunes”, music store , de pe iphone, bineinteles.

sa detaliez. nu merg preview-urile, presupun ca nu merge nici sa cumperi, insa ce este mai deranjant este ca odata cumparate melodiile, sincronizate pe urma, le dau play si nu se aude nimica :|
norocul meu ca nu am asa toata muzica ca ma suiam pe pereti.. so in 1.1.3, muzica cumparata sincronizata de pe itunes store nu merge!
sper sa apara fix-uri…

in rest, mie mi se pare mai rapid 1.1.3, inclusiv cand scriu sms-uri. parca reactioneaza mai bine. safari e ireprosabil, cel putin la ce navighez eu, cand il forjez si schimb de pe o aplicatie pe alta, nu imi sta gandeste ca in 1.1.1, ci o ia imediat, iar problema de retea, sincer nu am avut probleme.
din contra, parca am acoperire mai buna [ex. in laptarie, cu 1.1.1 nu prinzi decat sms, asa cu 1.1.3 pot si raspunde la telefon..]

[ Modificat: 31 Ianuarie 2008 05:00 AM de Aetherius ]
 Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
alexbb - 05 Octombrie 2007 06:28 AM

Formatting is stored in:

/System/Library/Frameworks/AddressBookUI.framework/ABPhoneFormats.plist

fisierul asta nu mai exista pe 1.1.4. Stie cineva cum sa pot vedea si eu cine mi-a scris SMSuri in lista lor? Pleeease?

EDIT: Am instalat sursa de la iClarified si apoi AppSupport Patch pentru 1.1.4. Vad de la cine sunt SMSurile dar nu stiu de ce merge tare incet scrollul. As putea zice ca se blocheaza.

[ Modificat: 08 Martie 2008 02:55 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Roman
Macuser din: 20.11.06

salut
am cautat fisierul respectiv ptr a-l modifuca, dar pa iphone-ul meu 1.1.3 nu apare…la incoming call apare bine numele…dar la sms imi apare cu +4 in fata ;;am setat la international Romania…
aveti idee cum sa fac ca sa fie apara la ambele numele???
ms

Semnătură 

Successes only last until someone screws them up.Failures are forever!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@HUK, daca ai probleme cu pachtul de pe iclarified,  fa un restore, si urmeaza pasii descrisi de mine ca sa ii adaugi numerele in forma +407xxxxxxx merge si pe 1.1.3 si 1.1.4
@defekt cauta topicul pt. 1.1.3 si vezi ca am scris exact cum sa faci, si am atasat si fisierele necesare.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Roman
Macuser din: 20.11.06

gata am reusit si eu..am folosit tutorialul de pe iclarified…merge bine..
multumesc

Semnătură 

Successes only last until someone screws them up.Failures are forever!

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Oameni buni - cum îl fac pe 1.1.4 să afiseze numerele asa:

(021) 555 55 55 - sau (021) 555 5555
0755 555 555

acuma la mobile imi afiseaza (075) 555-5555 care este FOARTE enervant.

/System/Library/Frameworks/AddressBookUI.framework/ABPhoneFormats.plist nu mai exista pe 1.1.4

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

pentru 1.1.3 si 1.1.4 , hai si 1.1.2 sa nu-l lasam in urma ca si-asa ne-a facut un car de draci smile

intrati in “Installer/sources/edit/add/ http://installer.iClarified.com” Refresh

dupa aceea intrati in folderul iClarified si instalati “AppSuport Patch 1.1.2,1.1.3 sau 1.1.4 si Region Patch 1.1.3 sau 1.1.4
Dati restart si intrati in Settings/General/International/region Format si SELECTATI Romania !
veti rezolva toate problemele, testata personal merge perfect fara intreruperi sau alte inconveniente !

good luck !!!

P.S: va mai recomand sursa “http://i.unlock.no” !!!

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Yay, victorie - afisează numerele ca 0755555555 si 0215555555 dar e mai bine decât cu paranteze pure aiurea. Si ura pentru “Ianuarie, Februarie ...”

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Da, dar daca selectezi Romania (sau UK de ex) nu mai poti schimba ora din 24h in am/pm, nu stiu care e motivul. Pt. cine vrea numere fara paranteze, si sa poata si selecta am/pm selectati Zimbabwe la tara, si merg toate.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

2 din 2
2