2 din 2
2
De curiozitate ...
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

l-am supus la pur iad pe dansul aifon zilele trecute cand l-am trecut din telefon in teste la main comm tool. 100 emailuri, 6h de convorbiri, multiple ore de browsing, ~50sms-uri and so on - one day.

un singur regret: n-am putut selecta un text spre stergere dintr-un mail pe care il forwardam.

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Deci dupa toate testelea astea esti multumit de el sa inteleg?
Ce abonament ai Dan daca nu te superi, vreau sa stiu care e varianta cea mai OK sa-l folosesc cand vin in RO. Inca mai am cartela de la connex si si e valabila sau tre’sa am abonament pentru edge?

Pace si Prietenie.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

vodafone a sarit peste edge si a trecut la 3g/hsdpa. Doar orange are edge si ii invit pe cei ce au orange sa ne spuna despre abonamente.

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.10.06

Salut. M’am trezit cu iphone acu’ doua zile, si - culmea - am si un abonament orange cu edge.
Telefonu’ e minunat. L’am burdusit cu aplicatii 3rd party, si pentru cineva care vrea musai o scula business/office, pot sa garantez ca efortul customizarii
e neglijabil. Se misca brici (am mai zis?:)) si nu da semne ca ar fi tentat sa cedeze.

Asa. Edge - dupa cum va asteptati, probabil, edge/gprs nu prea conteaza. L’am testat in edge din pura curiozitate, si ratele de transfer sunt slabe spre jenante,
insa partea buna e ca s’a cam impanzit orasul (bucuresti) de wifi. Pentru cazuri de urgenta insa, 3-4 kbps te pot scoate din rahat.

Pentru alte intrebari, intrebati va rog smile

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

daca binevoiesti, baga si tu un PM cu setarile de edge de la orange.
nu de alta dar sa fiu al naibii daca gasesc ceva pe site-ul ala busit :(

de asemenea, cine are setarile si pentru Vodafone.. as aprecia de asemenea :D

hai noroc baieti!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

chiar nici un iPhone-ist nu are setarile bagate pentru edge in RO?

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

2 din 2
2