Impresionant. Interesanta chestia asta “Flash memory modules replace hard drives in the Mac Minis for fast booting and reduced operating temperature.”... deci se poate
costa exact cat un card CF de capacitatea dorita + pretul unui adaptor (cca 5-8 USD). Stiati ca (virgula) cardurile CF au interfata IDE standard ?
Asta stiam… dar din ce spui tu, reiese ca un CF este mai rapid ca un hard disk. Acolo se vorbeste cred despre memorie flash NAND nu de carduri CF. Parerea mea
Dat fiind faptul ca sunt folosite 2 camere video cu cate 3 CCDuri de la Panasonic, eu cred ca e vorba de cardurile P2 (facute de Panasonic), care costa cam 1700 $ bucata de 8 GB (poate o fi ceva mai ieftin). La care e de adunat pretul camerelor, al HDDurilor, al Macurilor, al bateriei si al altor mațe care or mai fi prin’nauntru. Plus costurile aditionale. Cred ca iese cam scumpuț...
Dap…si nu incap decat 20 min in format DVCPRO HD. Cam putin. Am lucrat acum aprox o luna cu un astfel de sistem. Frustrant…sa filmezi DOAR 20min. In plus, nu exista inca suport nativ in FCP pentru 1080i 50. Trebuie cumparat un plugin 3-rd party…mai dai si pe ala 150USD. Comparativ am lucrat si cu formatul SONY XDCAM HD…pe discuri PD (practic niste BlueRay-uri in caddy-uri). 35Gb spatiu de stocare. aprox 1 ora in format HD. Costa…numai 30Euro un disc ... reinscriptibil de 1000 de ori.