New Macs are on their way? Mac is going Nano?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

http://news.softpedia.com/news/New-Mac-Models-On-Their-Way-67883.shtml

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

eu nu vad rostul mini-ul. e prea slab pentru piata, plus ca faza cu mac accesibil e vrajeala. un rahat din ala mic ajunge la 800 euro si ce iti da??? un amarat de core 2 duo la 2 ghz si un hard de 5400 rpm? hai sa fim seriosi, accesibil este doar o iluzie. mai pune si monitor la el, mai pune si un hard extern si tot acolo esti. dupa parerea mea, mac inseamna:

low-end: macbook & imac
high-end: macbook pro & mac pro

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

N-are rost? Ce zici de un Mac mini pe post de video/audio player? Nu face zgomot, nu ocupa loc… știe aproape toate formatele de fișiere din lume, nu ca Apple TV… Îți mai trebuie un TV LCD meseriaș, un Firewave sau altceva pentru sunet 5.1 și gata!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06
Tudor - 10 Octombrie 2007 12:18 AM

N-are rost? Ce zici de un Mac mini pe post de video/audio player? Nu face zgomot, nu ocupa loc… știe aproape toate formatele de fișiere din lume, nu ca Apple TV… Îți mai trebuie un TV LCD meseriaș, un Firewave sau altceva pentru sunet 5.1 și gata!

Exact asta e motivul pentru care vreau sa imi iau si eu unul. In dormitor, langa tv, merge un Mac Mini, super silentios si are tot ce ii trebuie. Mai e si varianta AppleTV-ului, dar trebuie hackuit… bla bla… deja se complica lucrurile.

Astept cu mare interes noua generatie (daca se adeveresc zvonurile) plus ca, cica, ar fi si o noua generatie MacBook. cu touchpad multitouch si supradimensionat.

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.03.07

mini-ul e foarte bun daca vrei sa descoperi lumea apple…..eu unul o spun din proprie experienta..acum imi doresc un mac pro…
poti lucra si pe mini..dar sa ai timp berechet….(hdd-ul BEEPPPPPPP de 5400)....

Semnătură 

mc721

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Mini rules. Mic, silențios & ieftin. Am doua - unul acasă, unul la servici. Deoarece nu îmi trebuie putere mare de procesare pentru ceea ce fac un iMac ar fi fost mult mai scump, un powermac/macpro ar fi fost si mai zgomotos și mai mare și mai scump smile

Dacă scot ceva între macpro și macmini își strică vânzările de macpro-uri. Io cred că pur și simplu o să facă macpro-ul mai mic și mini-ul ramâne pentru începători și cei care nu au nevoie de multă putere de calcul.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

Eu am inceput cu MacBook Pro, laptop de care sunt foaaarte multumit pentru ceea ce fac eu. Acum urmeaza un iMac de 24” si, eventual, un Mac Mini pentru dormitor, pe post de media center. I can barely wait!

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.10.05
aoleks - 09 Octombrie 2007 10:10 PM

eu nu vad rostul mini-ul. e prea slab pentru piata, plus ca faza cu mac accesibil e vrajeala. un rahat din ala mic ajunge la 800 euro si ce iti da??? un amarat de core 2 duo la 2 ghz si un hard de 5400 rpm? hai sa fim seriosi, accesibil este doar o iluzie. mai pune si monitor la el, mai pune si un hard extern si tot acolo esti. dupa parerea mea, mac inseamna:

low-end: macbook & imac
high-end: macbook pro & mac pro

Eu am un mini acasa care e numai bun pentru download filme si VLC insa fiind G4 nu are telecomanda…

In rest, pentru lowend daca esti mobil iei macbook, daca nu imac.

Pentru highend, depinde de mobilitate si job:
- niciodata mobil: mac pro
- rar mobil: macbook + imac (sau macbook + mac pro)
- mobil always: macbook pro
- rar mobil cu pretentii: macbook pro + mac pro

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.