1 din 3
1
Buna Am Si Eu o Intrebare
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Belgium
Macuser din: 03.04.07

Am Cumparat Paller Desktop Ca Sa Poata sa ruleze Windows pe Mac Si Nu pot sa il instalez oare dc ????

Semnătură 

buna

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

salut!

in ce sens nu poti sa il instalezi? da o eroare? nu stii sa il instalezi? nu e bun serial number-ul?

PS: daca e un mesaj de eroare in olandeza/flamanda, nu e nici o problema, pune-l numai aici. se rezolva!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 11.10.06

Ce mac ai? PowerPC sau Intel ?
(ca sa afli, apasa pe icoana cu un mar din stanga-sus si alege din meniu “About this Mac”)

Semnătură 

{……}

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
aoleks - 11 Octombrie 2007 02:39 AM

salut!

in ce sens nu poti sa il instalezi? da o eroare? nu stii sa il instalezi? nu e bun serial number-ul?

PS: daca e un mesaj de eroare in olandeza/flamanda, nu e nici o problema, pune-l numai aici. se rezolva!

Pai Imi Spune Ca Nu E compatibil PowerBook’ul meu cred imi da o eroare chiar cand il instalez am si serial number e bun dar nu apuc sa ii dau contiunue si nu ma mai lasa habar nu am cred ca am dat banii degeaba pe Pallet desktop nush poate trebuie sa ii mai cumpar 512 rami si nush de unde in magazin e 130 de euro Scump :D

Semnătură 

buna

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

salut!

Pai Imi Spune Ca Nu E compatibil PowerBook’ul meu cred imi da o eroare chiar cand il instalez am si serial number e bun dar nu apuc sa ii dau contiunue si nu ma mai lasa habar nu am cred ca am dat banii degeaba pe Pallet desktop nush poate trebuie sa ii mai cumpar 512 rami si nush de unde in magazin e 130 de euro Scump :D

Semnătură 

buna

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
iExCeS - 11 Octombrie 2007 02:52 AM

salut!

Mac’ul meu e PowerBook G4 , procesor 1.5 , 512 Rami , 80 Gb , Placa Video Nush , :D

Semnătură 

buna

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Paralles Desktop functioneaza NUMAI pe Mac-uri cu procesoare Intel. Evident ca un upgrade de ram nu o sa rezolve nimic. Sorry, dar nu prea ai ce face in afara de a cumpara un laptop nou cu procesor intel.

Uitete aici: http://www.parallels.com/en/products/desktop/sr/

[ Modificat: 11 Octombrie 2007 02:59 AM de thesound ]
 Semnătură 

{……}

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
thesound - 11 Octombrie 2007 02:55 AM

Paralles Desktop functioneaza NUMAI pe Mac-uri cu procesoare Intel. Evident ca un upgrade de ram nu o sa rezolve nimic. Sorry, dar nu prea ai ce face in afara de a cumpara un laptop nou cu procesor intel.

Si Nu o sa am sanse sa il instalez nici daca o sa mai iau o placa de 512 rami ?? Bine ca stiu sa nu mai cumpar
dar al meu nu are procesor de intel ???

Semnătură 

buna

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Nu, nu ai nici o sansa.

Powerbook-ul tau, dupa cum ai spus chiar tu, are un G4, care e PowerPC.

Semnătură 

{……}

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Din pacate nu va merge nici daca ii pui tot ram-ul din lume.
Nu, nu are procesor intel. Nu poti pune windows. Sorry…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Leto - 11 Octombrie 2007 03:02 AM

Sorry…

de ce “sorry” ?!

iexces, cum ii treaba cu “Vreau Sa Stiu Mai Multe Despre Mac OS X” dar te agiti sa pui winblows pe mac?!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Poți instala Windows virtual, dar va merge foarte lent.
Încearcă de exemplu VirtualPC.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
mediaconvertor - 11 Octombrie 2007 03:04 AM

Sorry…

de ce “sorry” ?!

iexces, cum ii treaba cu “Vreau Sa Stiu Mai Multe Despre Mac OS X” dar te agiti sa pui winblows pe mac?!

Probabil la fel de bine cu nu poate exista conceptul de “Rai” fara “Iad”. Unul fara altul nu exista. lolz.

Semnătură 

{……}

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie

Sorry…

de ce “sorry” ?!

Dar acuma am loat de pe net NFS Carbon For Mac Os X oare o sa merarga pe Rabla mea Ca Daca Nu Merge Cred ca o Sparg Bag Picioru Mam Acrit De ia :(

Semnătură 

buna

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Sorry…

de ce “sorry” ?!

smile Pentru ca empatizam cu necazul omului de a fi facut o investitie degeaba. Nu de grija windoz-ului.. tongue laugh

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Leto - 11 Octombrie 2007 03:10 AM

Sorry…

de ce “sorry” ?!

smile Pentru ca empatizam cu necazul omului de a fi facut o investitie degeaba. Nu de grija windoz-ului.. tongue laugh

Pai eu nu am facut o investitie aiurea ca lam loat foarte ieftin si lasa ca floseste la alceva la grafica e bine ca proceseaza o sa vad poate o sa imi gasesc un MacPro G5 si poate ma risc la unul dinala smile))

Semnătură 

buna

1 din 3
1

‹‹ Echivalent FrontRow pe Windows      mac pe pc ››