2 din 3
2
Buna Am Si Eu o Intrebare
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

iexces, doneaza mac-ul unui nevoias…nu are rost sa pierzi vremea, sa te enervezi. uite, ma ofer eu sa-ti iau donatia.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07
iExCeS - 11 Octombrie 2007 03:08 AM
mediaconvertor - 11 Octombrie 2007 03:04 AM
Leto - 11 Octombrie 2007 03:02 AM

Sorry…

de ce “sorry” ?!

iexces, cum ii treaba cu “Vreau Sa Stiu Mai Multe Despre Mac OS X” dar te agiti sa pui winblows pe mac?!

Dar acuma am loat de pe net NFS Carbon For Mac Os X oare o sa merarga pe Rabla mea Ca Daca Nu Merge Cred ca o Sparg Bag Picioru Mam Acrit De ia :(

stiu ca probabil sunt offtopic dar banuiesc ca l-ai cumparat nu? wink

apropos, care e criteriul dupa care decizi ce scrii cu litera mare si ce scrii cu litera mica?

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: Belgium
Macuser din: 03.04.07
Gattopardo - 11 Octombrie 2007 03:07 AM

Poți instala Windows virtual, dar va merge foarte lent.
Încearcă de exemplu VirtualPC.

Si cum instalez virtual windows ??? Poti sa Imi spui si mie ?? :D

Semnătură 

buna

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: Belgium
Macuser din: 03.04.07
mr.fred - 11 Octombrie 2007 03:20 AM
iExCeS - 11 Octombrie 2007 03:08 AM
mediaconvertor - 11 Octombrie 2007 03:04 AM
Leto - 11 Octombrie 2007 03:02 AM

Sorry…

de ce “sorry” ?!

iexces, cum ii treaba cu “Vreau Sa Stiu Mai Multe Despre Mac OS X” dar te agiti sa pui winblows pe mac?!

Dar acuma am loat de pe net NFS Carbon For Mac Os X oare o sa merarga pe Rabla mea Ca Daca Nu Merge Cred ca o Sparg Bag Picioru Mam Acrit De ia :(

stiu ca probabil sunt offtopic dar banuiesc ca l-ai cumparat nu? wink

apropos, care e criteriul dupa care decizi ce scrii cu litera mare si ce scrii cu litera mica?

Nu Stiu nici eu dc scriu asa poate ca nu are ce face degetele pe tst si mai apasa shift si mai scrie cu litera mare :D smile)

Semnătură 

buna

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
iExCeS - 11 Octombrie 2007 03:23 AM

Si cum instalez virtual windows ??? Poti sa Imi spui si mie ?? :D

Instalează “Virtual PC” și urmează instrucțiunile. Eu nu l-am folosit niciodată, așa că nu îți pot fi de folos cu sfaturi despre instalare. Dar știu sigur că se poate. Dacă însă plănuiești să instalezi Windows pentru jocuri, nu o să-ți meargă decât cele 2D – mai o pasiență, mai un Minesweeper…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
iExCeS - 11 Octombrie 2007 02:59 AM
thesound - 11 Octombrie 2007 02:55 AM

Paralles Desktop functioneaza NUMAI pe Mac-uri cu procesoare Intel. Evident ca un upgrade de ram nu o sa rezolve nimic. Sorry, dar nu prea ai ce face in afara de a cumpara un laptop nou cu procesor intel.

Si Nu o sa am sanse sa il instalez nici daca o sa mai iau o placa de 512 rami ?? Bine ca stiu sa nu mai cumpar
dar al meu nu are procesor de intel ???

Ai un mac cu procesor numit PowerPC (PPC) produs de IBM. De mai bine de un an, Apple a abandonat aceste procesoare, de altfel bune la vremea lor, în favoarea celor intel. Dacă vrei un emulator pt PPC, atunci trebuie VirtualPC, nu Parallels sau VMWare, doar că Virtualpc emulează lent Windowsu.
De regulă, cei de aici nu iau mac-uri ca să ruleze Windows, nu are noimă. E drept, unii pun windows cînd au nevoie de o anume aplicație care nu are versiune mac. Unii mai folosesc și Linux. Trece timpul mai frumos.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Să știi că, totuși, noi trebuie să citim ceea ce încerci să scrii. Asta dacă vrei să te ajutăm. Dacă nu vrei și pui acolo litere ca să fie, ne retragem umili. Poate ai altă treabă și te deranjăm.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

vezi ca ce zici tu nu se poate. cum adica mac pro g5? ala ce struto-camila mai e? ori e mac pro (generatia noua de mac-uri cu procesoare intel) ori e power mac cu procesor power pc (g5 este numele procesorului!). asa ca tie iti trebuie fie un laptop macbook pro sau un imac intel.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
aoleks - 11 Octombrie 2007 12:44 PM

vezi ca ce zici tu nu se poate. cum adica mac pro g5? ala ce struto-camila mai e? ori e mac pro (generatia noua de mac-uri cu procesoare intel) ori e power mac cu procesor power pc (g5 este numele procesorului!). asa ca tie iti trebuie fie un laptop macbook pro sau un imac intel.

Ei, a zis și omu, e nou venit în lumea mac-urilor, ăsta nu e păcat, e de bine. Adevărul este că, acum un an, și eu mai ziceam „ge cinciu ăla nou” adică imac intel inside.
Eu încă sper în aducerea la zi a ppc și producerea lui G6! Asta ca să aibă viitor sintagma „universal binary”, altfel va pieri în maximum doi ani, de la anu noile aplicații vor fi numai pt intel inside.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

daca testele au dovedit ca un intel e mai rapid, de ce vrea lumea din nou powerpc? in afara de compatibilitate cu chestiile vechi!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
aoleks - 11 Octombrie 2007 01:52 PM

daca testele au dovedit ca un intel e mai rapid, de ce vrea lumea din nou powerpc? in afara de compatibilitate cu chestiile vechi!

păi da, dar un G6 ar fi mai rapid decît intel core 2 duo! și ar consuma și mai puțin curent. eu (încă) țin cu IBM, poate, poate…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

am vrea mai multi… insa se pare ca tehnologia g5 a ajuns la capat

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Ma scuzati… dar eu nu inteleg cum ati avut atata rabdare cu un individ care de-abia stie sa scrie corect, darmite sa avem pretentii sa inteleaga ce e aia arhitectura, sistem de operare…

Daca vrei ajutor intr-o problema, apelezi la modestie si respect, etc bla bla mai scrisesem vreo 5 randuri despre cum ar trebui postat dar probabil imi pierd vremea (din nou).

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
knockout - 11 Octombrie 2007 06:54 PM

Ma scuzati… dar eu nu inteleg cum ati avut atata rabdare cu un individ care de-abia stie sa scrie corect, darmite sa avem pretentii sa inteleaga ce e aia arhitectura, sistem de operare…

Daca vrei ajutor intr-o problema, apelezi la modestie si respect, etc bla bla mai scrisesem vreo 5 randuri despre cum ar trebui postat dar probabil imi pierd vremea (din nou).

Noi sîntem răbdători și examinatori, atoateștiutori și atotcunoscători…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05
Cattus Thraex - 11 Octombrie 2007 02:11 PM
aoleks - 11 Octombrie 2007 01:52 PM

păi da, dar un G6 ar fi mai rapid decît intel core 2 duo! și ar consuma și mai puțin curent. eu (încă) țin cu IBM, poate, poate…

lansa la anu si la multzi ani ibm-ul g6-ul avand in vedere ca ei n-au reusit sa porteze ptr notebookuri g5-ul…asa ca mie imi place decizia luata de apple
m-a amuzat tipu cand a zis ca-si baga picioarele in el ca nu paote juca jocuri ! smile) saracu mai bine isi lua un pc ..

2 din 3
2

‹‹ Echivalent FrontRow pe Windows      mac pe pc ››