3 din 3
3
Buna Am Si Eu o Intrebare
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Koniaku - 12 Octombrie 2007 04:45 AM
Cattus Thraex - 11 Octombrie 2007 02:11 PM
aoleks - 11 Octombrie 2007 01:52 PM

daca testele au dovedit ca un intel e mai rapid, de ce vrea lumea din nou powerpc? in afara de compatibilitate cu chestiile vechi!

păi da, dar un G6 ar fi mai rapid decît intel core 2 duo! și ar consuma și mai puțin curent. eu (încă) țin cu IBM, poate, poate…

lansa la anu si la multzi ani ibm-ul g6-ul avand in vedere ca ei n-au reusit sa porteze ptr notebookuri g5-ul…asa ca mie imi place decizia luata de apple
m-a amuzat tipu cand a zis ca-si baga picioarele in el ca nu paote juca jocuri ! smile) saracu mai bine isi lua un pc ..

Sar direct la G6!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: București

Și eu tânjesc după o generație noua de PPC. Nu m-aș gândi de două ori ce să aleg înainte să cumpăr.

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

nu pot intelege de unde pasiunea asta pentru un procesor… ce stie ala sa faca in plus? nu imi spuneti ca e mai puternic, ca nu va cred smile
Sau e doar nostalgie?

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

in plus?
a fost inaintea lui intel
si inaintea lui a fost motorola wink

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

adevarul e ca au si ppc-urile ceva aparte. in primul rand ca au arhitectua aia a lor care te diferentiaza de restul. momentan macul este doar un pc. in al 2-lea rand, pe cand erau g-urile la putere, nu vedeai cifre enorm de mari. si cu toate astea, un g5 era master in materie de prelucrare video/audio serioasa. adica os x scoate totul din acel g. la magazinul unde lucrez eu tipii folosesc un g4 pentru prezentari. cand am vazut cum se misca… nu mi-a venit sa cred ca e mac mini g4.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member

ok, sunt de acord cu asta, insa cele intel sunt de 3 - 4 ori mai rapide, dovedit din teste. atunci ce ramane? nostalgia doar…

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nostalgia, da… smile

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member

vorbeam de intel-urile actuale. sunt perfect constient ca asa statea situatia in trecut.

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
emilrus - 12 Octombrie 2007 06:44 PM

vorbeam de intel-urile actuale. sunt perfect constient ca asa statea situatia in trecut.

Nu e vorba de nicio nostalgie, decît poate așa, să fie… PPC avea avantaje nete, raport net superior cînd judecai performanțe/preț/energie consumată/energie disipată
Dacă ar veni un G6, evident ar veni mai rapid decît intel și, cred eu, cu performanțe superioare pe ansamblu. Pe mine nu mă interesează Windows pe mac absolut deloc, deci aș lua un PPC G 6, dacă aș ști că e precum zisei mai sus.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

3 din 3
3

‹‹ Echivalent FrontRow pe Windows      mac pe pc ››