Mplayer - versiune noua
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Pentru cei care folosesc această versiune de player , a apărut ceva nou, mplayer 1 RC2 .... vezi http://www.macupdate.com

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Macar da informatia corecta. Aici.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

404 - not found

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Idem si la fel.

[ Modificat: 11 Octombrie 2007 07:47 PM de macmanro ]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

deocamdata e doar sursa :(

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, S1, Romania
Macuser din: 04.12.06

http://www.mplayerhq.hu/design7/dload.html
“so far…” (Homer Simpson)

Semnătură 

Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

http://www.haque.net/software/mplayer/mplayerosx/builds/ si luati ultima versiune , uitați-vă după dată !

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

las ca vine el.
oricum nu moare nimic.. e ca un windows media player asta.. nici dts sau dolby nu stie sa sparga.

tot vlc e baza. oricum, la troubleshooting sau la filmele cu “fitze” e numa bun

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Corect, VLC este totuși cel mai bun player pe Mac.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Aetherius - 12 Octombrie 2007 12:24 AM

las ca vine el.
oricum nu moare nimic.. e ca un windows media player asta.. nici dts sau dolby nu stie sa sparga.

tot vlc e baza. oricum, la troubleshooting sau la filmele cu “fitze” e numa bun

Mplayer and VLC are like religions or politics. They both think that they are the best and that the other one is not grin

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pentru mine alegerea e clară, fără umbră de îndoială. Când MPlayer va ști sunet 5.1, decodare Dolby și DTS, îmi va da posibilitatea de a alege “on the fly” placa de sunet către care vreau să dau sunetul, și mă va lăsa să selectez limba pe care o vreau eu dintr-o subtitrare VobSub atunci o să zic că da, se poate compara cu VLC. Până atunci rămâne ca soluție de backup în caz că VLC se împiedică la vreun fișier.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Pentru mine mPlayer e cel mai bun pentru ca stie sa treaca de la un episod la altul fortand full screen pe ecranul secundar (TV). Astfel ma pot uita la o serie intreaga de Simpsons fara sa ma ridic din pat. cheese
Am incercat si cu VLC asta si n-am reusit.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

Mplayer stie de sunet 5.1 - 100%, trebuie doar adaugata o optiune de tipul channels=6 sau ceva de tipul asta .. nu mais tiu sigur. Am renuntat insa la ea(la optiune) deoarece pe langa optiunea respectiva, sunetul ajungea aiurea, adica fata in spate, centru in subbuffer, etc .. Si trebuia specificat manual ce si cum .. Poate daca gaseste cineva string-ul de out-put corect pentru 5.1 si o sa-l posteze aici…. Pentru info , vedeti site-ul http://www.mplayerhq.hu, la sectiunea de documentatii… Chiar as fi curios daca poate sa posteze cineva parametrii corecti !