Driver Epson EPL-6200 pentru Ibook
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Manastur, Napoca, Romania
Macuser din: 08.03.06

Buna ziua!
As avea nevoie de driverul din titlu si instructiuni despre cum se instaleaza. Nu stiu daca e la fel driverul pentru PPC sau Intel. Daca e diferenta, am nevoie de el pentru PPC. Cred ca se poate instala de pe DVD-ul de instalare, dar bineinteles ca nu il are cea care a cumparat IBookul. Probabil cineva care a facut o instalare standard are pe undeva fisierul cu driverul. Il pot primi si eu va rog? Aici http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=301175#epsondrivers zice ca e in lista.

Semnătură 

men love women, women love children, children love hamsters. it’s always like that.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
spiridush - 11 Octombrie 2007 08:22 PM

Buna ziua!
As avea nevoie de driverul din titlu si instructiuni despre cum se instaleaza. Nu stiu daca e la fel driverul pentru PPC sau Intel. Daca e diferenta, am nevoie de el pentru PPC. Cred ca se poate instala de pe DVD-ul de instalare, dar bineinteles ca nu il are cea care a cumparat IBookul. Probabil cineva care a facut o instalare standard are pe undeva fisierul cu driverul. Il pot primi si eu va rog? Aici http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=301175#epsondrivers zice ca e in lista.

Toate companiile producătoare de imprimante au driverele puse gratuit pe site-ul lor. E chiar recomandat să le descarci de acolo, sînt versiuni mai noi decît cele de pe DVD, de regulă. Dacă are suport de MAC OS X, îl vei găsi acolo.
Dacă nu găsești pe site-ul Epson, salvarea va veni de la Gutenprint. Vezi ce și cum.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

Buna ziua!
Il pot primi si eu va rog?

aici

[ Modificat: 12 Octombrie 2007 07:15 PM de dacuBurebista ]

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Buna ziua!

aici, la epson

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dacuBurebista - 12 Octombrie 2007 07:14 PM

Buna ziua!

aici, la epson

Dacule, ai timp de căutat pt alții!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

sunt mai prieten cu google?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Manastur, Napoca, Romania
Macuser din: 08.03.06

Cu intarziere, multumesc frumos! Promit sa il invit pe google la un ceai sa ma imprietenesc si eu cu el.

Semnătură 

men love women, women love children, children love hamsters. it’s always like that.