www.apple.com/webapps/
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Web apps for iPhone a fost lansat ieri. Deocamdată conține 215 programe.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

E ok ca ne-au aruncat un os sa scape de noi dar sa nu uitam ca sunt doar web apps. Deocamdata 3rd party sunt mult mai tentante. Aproximativ 75% din cei si-au decodat iPhone-ul au vrut 3rd party apps nu simunlock iar daca Apple nu le are ibreak-ul le rezolva.

Pace si Prietenie.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Nici mie nu mi se pare interesant cu web apps. Asta presupune sa ai net mereu si sa dai bani pe trafic. Nasol.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.12.05

Se zvoneste ca Apple o sa dea un API pentru aplicatii web functionale offline. Probabil vom afla ceva o data cu lansarea Leopard. Alti merg mai departe si spun ca e posibil sa dezvaluie chiar deschiderea pentru aplicatii native third-party o data cu lansarea noului OS X. Mai putin probabil… dar vorba reclamei… “and now we wait..”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

mda. de kkt. webapps.. ca si cum intri pe google ..
io cred ca o sa dea liber la modul cine da banul si face oferta mai mare, apare in lista de download la ei pe site.
nu cred ca o sa fie deschis prea curand opensource-ul pt iphone.
e prea virgin, si are potential economic prea mare la ora actuala..

noi restul astia mai suparati asteptam sa dea drumu la flash. se zvoneste ca adobe lucreaza deja la implementarea de flash, si tare am eu o presimtire ca urmatorul update o sa includa flash si iarasi un firmware nou, care o sa reblocheze totul…

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Aetherius presimtzirea ta e pe bune si chiar ca o sa vina in curand si update-ul asta pe care-l asteptam cu totii, insa sa nu uitam ca ca firmware-ul nu blocheaza toate hack-urile ci numai pe cele free. E cam ciudat faptul ca IPSF-ul e OK si merge iar baseband-ul permite chiar si firmware upgrade…. apple face asta / joc de soareci cu pisici in curand o sa terminepentru ca involuntar se creaza studiu de piatza pentru concurentza care vine din spate cu rezultatul pe tava si o serveasca produsul dorit de marea majoritate. Exact ce s-a intamplat cu iPod….

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai da.
asteptam D-Day-ul smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Apropo de concurenta http://www.engadget.com/tag/iphone

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Moaa! Ma sperie la nebunie cand stiu ca o sa am Windoze pe un telefon..

sunt curios cand apesi CTR ALT si DEL ce sa intampla ;))))))))

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Eu vreau sa vad varianta “nokia” la iPhone si daca o sa rupa gurile la totzi producatorii asa cum se asteapta toata lumea.

Semnătură 

Cu respect..G.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
Aetherius - 12 Octombrie 2007 11:42 PM

sunt curios cand apesi CTR ALT si DEL ce sa intampla wink)))))))

N-are CTRL si ALT. Dacă face urât poweroff+poweron (3 minute sa booteze la htc s620). Dacă se blochează - scoți bateria. Si la căteva luni un Reset To Factory Settings că se mai f*te registry-ul și te apuci să bagi la log agenda, să reinsatezi aplicatiile și să refaci toate setările ... Windows ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

‹‹ iPhone Replacement!!!      Setarile EDGE ››