Am un iPhone cu firmware 1.1.3, am incercat ambele variante de setari pentru Vodafone si nu vrea (primesc acelasi mesaj cu EDGE nu e activat).
Sa fie cumva din cauza versiunii de firmware?
Vodafone are gprs, edge nu are.
nu stiu cum v-a mers voua. Am fost la Vodafone si-am intrebat de ce nu merge. Mi s-a raspuns in felul urmator: ” trebuie sa activati o extraoptiune de internet mobil” si cea mai ieftina este de 2€= 10mb dupa care platesti 1$ pe 1mb download.pe nokia mergea cu setarile astea fara sa am vreo extraoptiune activata.
salut
am iphone de 8 gb cu versiunea1.1.3 si nu reusesc sa-l setez pt internet (pe cartela vodafone). ma poate ajuta cineva???
am incercat ce scrie pe forum dar nimic….
ce trebuie sa fac ?
merci
Am tot vazut intrebari si referiri la faptul ca cei carora nu le merge conexiunea la internet ar trebui sa aiba abonament la Vodafone/Orange. Dar care e raspunsul vostru daca am deja conexiune activata, care imi merge pe alte telefoane dar nu si pe iPhone cu firmware 1.1.3? Mai are cineva problema asta? E vorba de o “defectiune” in procesul de jailbreak/unlock? Sau poate exista un patch de care cineva stie si care poate rezolva problema? Multumesc.
Sa inteleg ca tu platesti 2/4/6 EUR pe luna in plus la abonament pt 10/25/50 MB trafic lunar si nu poti intra pe net? Mi se pare total ciudat, eu nu am mai intalnit asa ceva. Eu nu am avut nicio problema. Si mie-mi mergea ceva ciudat pe fostul telefon GPRS ceva de genul care se activase odata cu MMS-ul si se poate sa iasa pe acolo…. cred ca un fel de WAP, in fine, dar nu aveam plan tarifar special pt net. Daca intr-adevar platesti in plus la abonament si ai facut setarile corecte:
APN: internet.vodafone.ro
Username: internet.vodafone.ro
Pass: vodafone
SI din siervicii ai dat drumul la EDGE (Boss Prefs / services / etc.) si cu toate astea nu functioneaza inseamna ca ai o problema mai grava pe acolo.
salut
da am cartela activata sunand la vodafone , am facut cam tot ce scrie pe forum dar nu a mers
Intre timp fara sa vreau am up-gradat la 1.1.4 si nu-mi mai recunoaste cartela
Stie cineva ce e de facut ??
Salut! Functioneaza perfect. Am achizitionat acum 4 zile un iPhone, cu versiune 1.1.4. Daca tot am adus in discutie problema “EDGE” sau “GPRS” de la Vodafone, pe care de altfel il detin ca abonament de date unlimited (uitasem sa specific asta), hai sa vedem cum naiba se poate rezolva problema “multiple EDGE account”, ca daca pun setarile de Vodafone, nu imi merge MMS-ul, pt ca imi inlocuieste setarile. Daca setez MMS-ul (apropo, si asta merge, no problem ba chiar am vazut si poza pe care mi-am trimis-o, nu stiu cum de altii nu au gasit-o), pierd setarile de Vodafone. Este de-a dreptul enervant. Evident, voi folosi muuult mai des datele de internet mobil decat MMS-urile, dar, totusi, este o problema. Singura scuza pe care le-o gasesc celor de la Apple, este ca nu s-au gandit din start la MMS (oare ei nu folosesc?). Bine, daca stai sa te gandesti, ei au livrat un aparat care este praf si la partea de SMS, daramite la MMS. Bine ca se destepteaza pe parcurs, dar mai ales ca exista altii mai destepti care sa le corecteze lor scaparile.
P.S. Atentie! Daca stergeti parola, nu inchideti conexiunea. Daca bagati APNul, la user si parola puteti scrie orice, sau nimic. Am aflat asta dupa o noapte de verificat mailul in fundal la 30 de min.