CSV delimiter ; in loc de ,
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.07

Salut,

La locul meu de munca toti folosesc Office pentru Windows, eu sunt singurul cu MAC (OS X), si folosim CSV pentru import date intr-o baza de date. Aplicatia este setata cu CSV delimiter ; (punct si virgula), iar mie imi exporta din Excel in CSV cu delimier , (virgula)...

Exista cumva o optiune pentru modificarea CSV delimiter-ului din Microsoft Excel sau Numbers?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Semnătură 

MacBook Pro Core 2 Duo T7700 2,4 GHz / 2 x 1GB DDR2 / 160 GB / 8600M GT
Save the trees. Eat more beavers.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Ti-ar fi prea greu sa deschizi csv-ul cu TextEdit si-i dai search and replace “,” cu “;”? Zecimala e cu punct? Ai campuri text nerestrictionate in care ai voie sa pui semne de punctuatie?

M-am lovit si eu de problema asta, dar la import csv cu “;”.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.07

M-am gandit si eu la asta… Numai ca asta ar inseamna sa alterez continutul fisierului, care include caracterul “,”. Asta este iarasi o problema, fiindca continutul fisierului trebuie sa ramana neschimbat :(

Zecimalele sunt si cu punct si cu virgula, in functie de sursa fisierului Excel… De asemenea celelalte coloane contin punct, virgula, punct si virgula…

Semnătură 

MacBook Pro Core 2 Duo T7700 2,4 GHz / 2 x 1GB DDR2 / 160 GB / 8600M GT
Save the trees. Eat more beavers.