M-am chinuit 5 minute cu “procent20” in link-ul ala si tot n-a mers
Cei de la Delicious Monster au donat $1000 pentru chestia asta! Wow! S-a ajuns la $3300. Cu banii astia iti iei un MacBook Pro nou noutz, si ai si bani de un drum in State sa ti-l iei direct de acolo, asa ca daca stii solutia, go 4 it!!
Stiu pe naiba solutia! De unde s-o stiu si cum as fi putut s-o verific…?
Si mie mi se pare ca nu se poate XPeu, ca doar nu stie EFI. Iar concursul exclude Vista. Pe de alta parte, cine a donat banutii aia ar trebui sa stie cate ceva… Chiar sunt curios ce-o iesi.
5679 $ and counting…! Muica, baiatu asta s-a umplut de bani. Daca era romanas, isi facea rapid o charity org. si isi dona lui banii… sau ii lua direct!
Din cate imi pot da si eu seama, solutia imi pare frumoasa (dar sunt total afon la detaliile tehnice). Si respecta cerintele concursului, ca nu spune nicaieri ca nu poate folosi bucati de Vista.
Daca a castigat, bravo lui. Am dat si eu 5$ din aia peste 9500.
apropo de Vista, fac si eu un off-topic:
Am vazut si eu o distributie instalata, arata frumos, insa… au reusit sa il faca destul de complicat… cred ca astia de la Microsoft sunt geeks din aia.. ai aiba cat mai multe. Le place sa faca din [cenzurat] bici.. Plus ca am auzit ca are niste cerinte de sistem… de mai bine iti bagi OSX emulat )
Leonardo da Vinci spunea: “Simplicity is the ultimate sophistication”, cred ca a avut Mac :D
m-am jucat si io cun un vista si pot sa confirm ca e o varza totala ,pe un sistem chiar tapan si mergea nasol de tot, si asta pe procesor amd 64, 768ddr, deci imi dau seama pe un sistem mai vechi cum merge, oricum e inca o incercare de a imita mac-ul la grafica, si dupa parerea mea e una foarte nereusita. Poate dupa lansarea finala mai cresc consistent vanzarile apple, asta dupa ce vad oamenii suficiente blue-screen-uri.
m-am jucat si io cun un vista si pot sa confirm ca e o varza totala ,pe un sistem chiar tapan si mergea nasol de tot, si asta pe procesor amd 64, 768ddr, deci imi dau seama pe un sistem mai vechi cum merge, oricum e inca o incercare de a imita mac-ul la grafica, si dupa parerea mea e una foarte nereusita. Poate dupa lansarea finala mai cresc consistent vanzarile apple, asta dupa ce vad oamenii suficiente blue-screen-uri.
Toate sistemele Windows au copiat, mai mult sau mai puțin evident, interfața MAC OS. Nu văd de ce Vista ar face excepție, de vreme ce e deja tradiție.