eu sincer nu intelec de ce un iubitor al macurilor ar dorii asa ceva pentru ca in momentul in care ar merge windowsul pe mac ar murii o parte din identitatea mac-ului, cum ar fii sa vezi pe un imac sigla aia idioata de windows si sa inceapa ferestrele sa dea blue-screen-uri. Asta-i tipic , mai mult le convine sa o tina din eroare in eroare decat sa invete sa lucreze cu osx-ul si sa vada si ei cum e sa-ti faci treaba fara erori.
Ei, in cazul flacaului care a initiat concursul asta, motivatia e chiar solida: vrea sa-l convinga pe seful lui sa-i cumpere un MacBook Pro, dar trebuie sa-i arate mai intai ca merge Win XP pe el.
m-am jucat si io cun un vista si pot sa confirm ca e o varza totala ,pe un sistem chiar tapan si mergea nasol de tot, si asta pe procesor amd 64, 768ddr, deci imi dau seama pe un sistem mai vechi cum merge, oricum e inca o incercare de a imita mac-ul la grafica, si dupa parerea mea e una foarte nereusita. Poate dupa lansarea finala mai cresc consistent vanzarile apple, asta dupa ce vad oamenii suficiente blue-screen-uri.
cred ca oamenii au vazut destule blue screen. dar s-au obisnuit. in ultima vreme deja nici nu mai este blue screen. rebooteaza automat ). am avut cazuri cand dupa un shutdown normal a doua zi am avut surpriza sa am un windows curat care nu are nimik instalat + mesajul ca windows s-a refacut dupa o erroare de sistem. hah sistem de op. jeg.
cred ca oamenii au vazut destule blue screen. dar s-au obisnuit. in ultima vreme deja nici nu mai este blue screen. rebooteaza automat ). am avut cazuri cand dupa un shutdown normal a doua zi am avut surpriza sa am un windows curat care nu are nimik instalat + mesajul ca windows s-a refacut dupa o erroare de sistem. hah sistem de op. jeg.