2 din 3
2
Deblocare iPhone…
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05
jonnyblue - 25 Octombrie 2007 09:23 PM
nevrozel - 25 Octombrie 2007 09:05 PM

Pana la urma stie cineva daca se poate face upgrade in cazul in care ai un 1.0.2 activat si jailbroke?
Ma tot uit la INdependence asta dar nu prea inteleg daca face asta sau nu.
http://code.google.com/p/independence/

Din cate am inteles, daca faci update la un iPhone 1.0.2 “spart” la versiunea 1.1.1, te alegi cu un tel nefunctional. Ca sa poti face update la 1.1.1 fara probleme, uita-te aici: http://code.google.com/p/iphone-elite/wiki/RevirginizingTool .

Frate ce e acolo… :(

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 03.11.05

DA este vorba de IPHONESIMFREE

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Mai asteptati un pic , un tutorial cu revirginizarea este in lucru deja . O sa postez linku de indata ce apare , mai mult de atit saptamina viitoare cred ca o sa fie gata si o aplicatie care face asta fara sa mai trebuiasca sa folosesti terminalul . Putina rabdare

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sorin - 26 Octombrie 2007 03:07 AM

Mai asteptati un pic , un tutorial cu revirginizarea este in lucru deja . O sa postez linku de indata ce apare , mai mult de atit saptamina viitoare cred ca o sa fie gata si o aplicatie care face asta fara sa mai trebuiasca sa folosesti terminalul . Putina rabdare

Deocamdata exista asta, pe care tocmai l-am incercat dar nu mi-a iesit. Mai incerc odata. smile

http://modmyiphone.com/wiki/index.php/Downgrade_1.0.2_baseband_OS_X_iPhone

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

scurt si la obiect: se pot debloca ifoane CARE NU AU FOST HACK-UITE,indiferent ca au 1.0.2 sau 1.1.1!
un aifon luat azi din applestore se deblocheaza si activeaza fara probleme.
momentan se lucreaza inca la un re-virginizer sa poate cei ce au un aifon cu varianta de soft 1.0.2 sa isi faca upgrade la 1.1.1 si sa il si foloseasca dupa asta.este deja o metoda pt. asa ceva dar nu este lansata de iPhone Dev Team(cei care au facut cam totul pana acum)
cine are un aifon nou go head fara frica merge deblocat,cei care aveti 1.0.2 deja deblocat mai asteptati un pic

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nevrozel - 26 Octombrie 2007 03:16 AM
sorin - 26 Octombrie 2007 03:07 AM

Deocamdata exista asta, pe care tocmai l-am incercat dar nu mi-a iesit. Mai incerc odata. smile

http://modmyiphone.com/wiki/index.php/Downgrade_1.0.2_baseband_OS_X_iPhone

Yey! Am reusit! Aveam 1.0.2 activat si jailbroke cu ghidul lui Erica Sadun (de pe acelasi site - independence + unlock). Am dat restore la 1.0.2; apoi am urmat din nou ghidul pt activare si jailbrake pt 1.0.2; de abia apoi am inceput cu ghidul de mai sus, pentru a putea face update la 1.1.1 si apoi activare si jailbrake la 1.1.1.

Daca are cineva nevoie de indrumari, intrebati. wink

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

uitati linkul catre tutorialul de care vorbeam (revirginizare)  http://www.hacktheiphone.com/111/iphone_repairing_baseband_mac.html

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.07.06

In urma cu 2 saptamani am primit si eu ifonul. firmware 1.1.1.
M-am jucat putin cu el, am incercat independence si alte prostii dar pana la urma a trebuit sa il deblochez cu iphonesimfree.
Sincer, nu ma deranjeaza ca am platit aprox 40 euroi mai ales ca iti garanteaza deblocarea si cu urmatoarele versiuni de firmware. (adica update-uri la program care, in caz de blocare din firmware, vor debloca din nou ifonul.) in plus, nu am auzit pe nimeni care si-a blocat telefonul cu iphonesimfree in mod irecuperabil.
deci, daca vrei un sfat: dupa ce ai dat $425 pe ifon mai cauta prin sosete si mai scoate 40 euroi pt deblocare. Doamne fereste faci o prostioara si il blochezi ...
ps. iphonesimfree e “inregistrat” pe IMEI-ul telefonului tau ..deci nu cauta crack sau serial number (eu am cautat raspberry)
a propos de asta: daca cineva se pricepe sa hackereasca programul iphonesimfree :D sau macar sa-l decompileze ...

just my 2 cents ...

Semnătură 

Hai sa batem campii (cu tzarani cu tot) ...

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 07.01.07

Am primit un telefon cu firmware 1.1.1. Am folosit independence si anySim versiunea noua si a mers perfect. Acum il folosesc pe versiunea 1.1.1 si este totul super ok. Apropos de ce a zis tagyro, este la latitudinea fiecaruia ce vrea sa faca, daca plateste 40€ pentru o decodare sau face singur. Oricum, cred ca Apple a pierdut batalia pentru decodare.

O intrebare: in Romania, decodatul telefonului este considerat ilegal? Intreb pentru ca, teoretic, nu prejudiciezi pe nimeni aici (Apple nu a incheiat contract cu nici un operator in ceea ce priveste distribuirea telefonului).

[ Modificat: 29 Octombrie 2007 05:40 PM de SebyP ]

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
SebyP - 29 Octombrie 2007 05:33 PM

Am primit un telefon cu firmware 1.1.1. Am folosit independence si anySim versiunea noua si a mers perfect. Acum il folosesc pe versiunea 1.1.1 si este totul super ok. Apropos de ce a zis tagyro, este la latitudinea fiecaruia ce vrea sa faca, daca plateste 40€ pentru o decodare sau face singur. Oricum, cred ca Apple a pierdut batalia pentru decodare.

O intrebare: in Romania, decodatul telefonului este considerat ilegal? Intreb pentru ca, teoretic, nu prehudiciezi pe nimeni aici (Apple nu a incheiat contract cu nici un operator in ceea ce priveste distribuirea telefonului).

Deblocatul telefonului pentru uz personal este legal in toata lumea civilizata. Atata timp cat nu vinzi soft-ul care deblocheaza, este legal. Numai ca iti anulezi garantia instant.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

uite aici varianta simpla wink

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06
llxx - 23 Octombrie 2007 03:11 PM

Am vazut aseara un 1.0.2 care accepta orice SIM fara sa ceara activare. Tot ce am putut vedea e ca fusese deblocat cu iUnlock (era inca in /usr/bin).
Nu ca as avea nevoie sa bag alt sim in al meu, era mai mult o curiozitate cum se poate face. Din cate am dedus activarea consta intr-un xxx.plist (unde xxx este ccid-ul) pus undeva in /private/something.

Rezolvarea: se uploadeaza lockdownd-ul hackuit (google dupa lockdownd) in /usr/libexec si se restarteaza telefonul. Accepta acum orice sim card!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.03.07

stie cineva unde la noi se poate lua iphone sim free, si numai asta… restul nu ma intereseaza…?

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

De pe pagina lor

All retailers sell internationally

In alta ordine de idei, deblocarea unui 1.1.1 nativ cu jailbeakme este banala. Urmezi instructiunile cu *#307#, intri pe site-u lor, restartezi telefonul si ai installerul acolo. Instalezi anysim 1.1 si cam asta-i tot. Interesant e ca activarea este facuta din start sa poti folosi orice sim, nu mai trebuie hackuit lockdownd-ul.

Pacat ca bugul din safari a fost sau va fi foarte curand rezolvat.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

astia or da in Romania? Cum e posibil sa coste atat de putin?
http://www.mactrade.de/

Semnătură 

There is no spoon

2 din 3
2