2 din 7
2
mac pe pc
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.03.07

“dar ma seaca windows-ul am spus in primele posturi care e motivul”....pe mac, ca incepator,  te va seca de 10 ori mai tare….la suflet sau la buzunar..depinde..:D

Semnătură 

mc721

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.12.07

Eu am Mac OS X instalat pe PC-ul meu si pot sa spun ca merge chiar decent (cu exceptia interfetei care merge blazing-fast) adica fara erori dubioase si etc singura mea problema cu el este lipsa driverelor

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: bucuresti
Macuser din: 15.10.07

noah, pai ce sa zic .. norocosule.. de ceva vreme sunt impacat cu windowsulidar totusi o mareeee dilema / mister/ cum vrei tu sa-i spui este ca suita adobe imi functioneaza partial adica: programe de grafica 2d merg perfect normal si decent , cele de editare video/ audio mi se crash-uiesc ni ultimul hal… i think it`s some kind of voodoo . dunnoe

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 

intr-o oarecare masura tine si de noroc dar si de sistemul tau eu unul am avut probleme numai cu bootarea lui dupa instalare ca nu stiam cum sa il fac sa booteze dar dupa ce m-am uitat pe net am vazut ca in cazul meu merge bootarea numai cu dvd-ul mac-ului

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 

si daca tot am poemnit mai sus lipsa driverelor ma poate ajuta cineva sa le dau de cap? pentru placa de retea (integrata Marvell Yukon 88E8053) sunet (tot integrata Realtek ALC882) si placa video ( ASUS EN7950 gt)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie

sincer nu cred ca gasesti drivere pt asa cva..
:|

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: 

acum nu ma refer la drivere ca cele de pe windows dar ce fel de modificari trebuie sa fac in driveri deja prezenti in os x ca sa imi mearga sunetul, internetulsi eventual si un joc ca sa cumpar performanta in jocuri dintre os x si windows

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
psypc2 - 13 Decembrie 2007 03:00 AM

acum nu ma refer la drivere ca cele de pe windows dar ce fel de modificari trebuie sa fac in driveri deja prezenti in os x ca sa imi mearga sunetul, internetulsi eventual si un joc ca sa cumpar performanta in jocuri dintre os x si windows

Just, performanța se cumpără, cu cît e mai mare suma, cu atît - garantat - mai mare performanța. smile

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Din: 

eu am dat 4000 ron pe PC-ul din semnatura anul trecut si inca e foarte performant (doar crysis la ingenunchiat :D) dar sunt curios sa vad diferenta de performanta dintre cele 2 sisteme de operare

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

tu nu intelegi cum sta treaba. vrei sa compari windows pe un pc cu os x pe un pc? scuza-ma ca spun dar esti cam tont sa crezi ca asta e comparatie corecta. os x poate se “misca” decent pe pc-ul tau dar aia nu inseamna ca ruleaza decent. ai o interfata grafica care merge cat de cat, atata tot. apoi, tu mai vrei sa faci rost de niste drivere ilegale/neoficiale ca sa joci un pic. in primul rand, un joc de mac e un joc de mac, nu-l rulezi pe pc. in al 2-lea rand, chiar te astepti sa primeasca aceleasi resurse pe care le primeste un joc nativ pe windows? am mai spus-o si o repet de fiecare data cand e nevoie, daca vrei sa vezi si sa simti un mac, fa o plimbare pana la un apple store. vezi acolo mac mac, nu mac wannabe. concluzia: comparatia va fi stupida, vei fi dezamagit de sistem (os x) si uite asa capata sistemul un nume rau datorita hacerelor care fac “benchmark-uri”. este foarte simplu: vrei gaming, iti iei consola. vrei calculator, iei un mac smile.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
psypc2 - 13 Decembrie 2007 03:39 AM

eu am dat 4000 ron pe PC-ul din semnatura anul trecut si inca e foarte performant (doar crysis la ingenunchiat :D) dar sunt curios sa vad diferenta de performanta dintre cele 2 sisteme de operare

Omule, pe lîngă ce scrie aoleks, adaug: niciodată, dar niciodată, nu vei putea gusta savoarea sistemului MAC OS pe alt calculator decît un mac, cu intel sau cu powerpc. Deci, dacă vrei MAC OS, iei mac. Dacă ești curios să vezi „cum se mișcă”, te duci la iStyle ori la Noumax ori pe la unul dintre noi și-l bibilești nativ, nu masturbat. Asta ca să fie clar, să nu pierzi timpul degeaba.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
Rank
Newbie
Din: 

sigur ca da iau un macbook pro la pret de 3 ori mai mare decat in state arat eu a fraier? si mai ales la fraza “i-ati o consola” daca o consola e atat de buna de ce nu s-a lansat crysis pentru ea ?

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
Rank
Newbie

offtopic.. mie mi se pare usor aberant sa-ti cumperi un mac ca sa rulezi jocuri pe ele.. snt de parere ca macurile sunt facute pt a fi puse la treburi serioase.. ( de la animatii 3d la video editing and all that) iar pentru jocuri si eu zic acelasi lucru ia-ti consola.
cheerios !!!

oh and . psypc2 nu ti-a zis nimani sa-ti iei macul din RO.. baietii ti-au recomandat sa-ti iei un mac pentru a vedea si a `simtii` macOSX pe bune nu hack-uit si mai stiu eu ce alte improvivatii.. take care

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
Rank
Newbie
Din: 

n-o n-am zis ca urasc nu mac si asta si daca as fi reusit cu bench-urile si as fi constatat ca pe os x merge mai prost n-as fi inceput sa zic “cel mai prost sistem de operare facut vreodata” si consolele nu sunt bune de nimic dupa parerea mea singurul mac care merita cumparat pentru jocuri e mac book pro deci mac-urile pot fi si pentru jocuri oricum va rog cei cu mac-uri nu mai va dati mari ca voua va perfect pentru ca eu sunt constient ca pe mac adevarat merge mai bine

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.10.07

psypc2 sa stii ca acel joc dubios “Crysis” nu a fost lansat nici macar pt PC,el a fost doar lansat si gata.
atata vreme cat nu poate rula decent decat pe configuratii foarte high-end….care costa cat o masina.

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

2 din 7
2