cred ca toti incepem cu hacintosh…
chiar as fi curios cine a inceput direct cu mac.
Dacă tu crezi că toti au început cu hackint0sh, atunci de ce mai eşti curios cine a început direct pe Mac? Hă, hă, hă!
Primul computer pe care am lucrat a fost un Macintosh 512Ke cu System 4.1. După ce am mişcat mausul (primul pe care l-am văzut în viata mea – mai bun ca Mighty Mouse, apropo) şi am observat cî se deplasează sageata pe ecran, totul a mers şnur. Nu am avut nevoie de ajutor pentru o bună bucată de vreme. M-a caştigat de la primul click.
[ Modificat: 06 Ianuarie 2008 02:23 AM de Gattopardo ]
cred ca toti incepem cu hacintosh…
chiar as fi curios cine a inceput direct cu mac.
Dacă tu crezi că toti au început cu hackint0sh, atunci de ce mai eşti curios cine a început direct pe Mac? Hă, hă, hă!
Primul computer pe care am lucrat a fost un Macintosh 512Ke cu System 4.1. După ce am mişcat mausul (primul pe care l-am văzut în viata mea – mai bun ca Mighty Mouse, apropo) şi am observat cî se deplasează sageata pe ecran, totul a mers şnur. Nu am avut nevoie de ajutor pentru o bună bucată de vreme. M-a caştigat de la primul click.
Pentru simplul fapt că nu se poate nicicum curăța decent, consider MM cel mai prost produs hardware Apple. În clipa în care vor adăuga o fantă, o ușiță., orice ar permite curățarea biluței și a lăcașului ei, îmi voi reconsidera poziția.
Steve mai bine ar lansa o versiune si pentru PC ca sa mai stopeze pirateria OS X-ului
E cel puţin prematur. Licenţierea OS X pentru orice x86 ar diminua brusc vânzările de Mac-uri (care încă reprezintă cea mai mare parte din profitul Apple, vreo 40%, depinde de trimestrul financiar). Iar pirateria OS X nu afectează Apple – dimpotrivă, e marketing.
A mai fost vehiculată ideea licenţierii pentru PC-uri a penultimei versiuni de Mac OS, Steve Jobs a spus într-un interviu că asta ar fi o posibilitate. Numai că Apple nu obişnuieşte să vândă lucruri castrate (SJ: “We don’t ship junk” – MacMini nu are Celeron…).
[ Modificat: 06 Ianuarie 2008 02:44 AM de Gattopardo ]
Pentru simplul fapt că nu se poate nicicum curăța decent, consider MM cel mai prost produs hardware Apple. În clipa în care vor adăuga o fantă, o ușiță., orice ar permite curățarea biluței și a lăcașului ei, îmi voi reconsidera poziția.
Pe viitor vor înlocui bila cu un mic touchpad pentru scroll – deja au brevetat ideea.
Pe viitor vor înlocui bila cu un mic touchpad pentru scroll – deja au brevetat ideea.
Wow!!!
Nu credeam ca voi primi atatea reply la ce am scris :p
Apple pur si simplu nu are nici o treaba cu osx86(doar oficial mai ingana cate ceva sa nu bata la ochi) din contra zice mersi ca are o groaza de developeri mocca cu care isi testeaza beta(alfa…delta) si nu numai, chiar daca nu intentioneaza sa introduca hardware-ul respectiv(ex driverul j-micron din vers de test leo, sau cel de G92/HD3870, care btw a prins de minune in osx86), in plus o mare parte din developerii apple sunt implicati in lumea osx86(nu-mi spuneti ca nu stie apple de asta…) altfel de unde credeti ca am eu instalat 10.5.2?!?!
Nu mai zic de publicitatea gratuita, si de faptul ca cel putin jumate din cei care musca din mar ajung sa-si cumpere unul, macar un macbook daca nu-si permit mai mult…
Cum cota de piata Apple este in crestere nu se stie ce planuri sunt pt viitor, poate vor bate palma cu ceva chinezi sa le scoata draq la un pret mai rezonabil, ca-ti ipotechezi casa ca sa-ti iei un mac pro :(
BTW nu am absolut nici o problema cu vreo aplicatie sau ceva…totul merge brici nu numai in teste(oricare ar fi ele) ci si in aplicatiile real life ex cs3 master suite, lumea osx86 a evoluat foarte mult, si oricum am foarte putine kext-uri modificate si rulez pe kernel 9.2.0 original
Am atasat si o poza pentru curiosi Picture
Il rulez de cand i-au dat drumul la seed…nu sunt developer dar am ceva prieteni…mai degraba sunt tester, adica imi place sa ma joc cu pisicile, fie ele de rasa sau nu..lol
Oricum nu ati pierdut nimic interesant, un bandaj ici unul colo, in schimb safari crapa la greu si altele, doar daca nu vreti sa va bagati ceva placi video suparate :p
Oficialul nui asa departe si eu il astept sa-mi pot folosi safari…in schimb merge foarte bine firefox beta2, da’ tot safari imi place mai mult
Il rulez de cand i-au dat drumul la seed…nu sunt developer dar am ceva prieteni…mai degraba sunt tester, adica imi place sa ma joc cu pisicile, fie ele de rasa sau nu..lol
Oricum nu ati pierdut nimic interesant, un bandaj ici unul colo, in schimb safari crapa la greu si altele, doar daca nu vreti sa va bagati ceva placi video suparate :p
Oficialul nui asa departe si eu il astept sa-mi pot folosi safari…in schimb merge foarte bine firefox beta2, da’ tot safari imi place mai mult
Testează iCab 3 și, mai ales, 4, ia vezi ce frumos browser e.
deci am spus “cred” si “majoritatea”.
nu am scris STIU CA TOTI!
in privinta OS Macintosh - OS Microsoft , nu calitatea a vandut intradevar ci pretul , si nu ma luati cu OS X e mai ieftin ca important este si pe ce instalezi !!!
degeaba OS 10.5 este cat un vista home KK cand un laptop cu 2 duo este de 3x mai scump la mac decat la un Dell (pc).
Apple au vandut hardware dupa cum spunea Donkey, iar Microsoft au vandut cel mai bun suport pentru jocuri , prin colaborarea cu diverse companii de jocuri si chiar eleborarea propriilor jocuri.
E adevarat ca un Ati Mac e mai bun decat acelasi Ati PC (ca ID - model) dar asta se datoreaza clasei de testing (poate a mai auzit careva de ce clase testing sunt pc <
> si mac <
>.
Am un amic care dupa 3 luni de mighty mouse l-a aruncat si sunt de acord cu Cattus , ESTE CEA MAI PROSTA IDEE DE MOUSE (ca e doar idee , fizic nu e mouse).
Eu cred ca datorez mult comunitatii hack… pt ca asa am invatat OS X si asa am trecut la Mac Mini (deocamdata), pt ca a da 1150 ROn pe un mini si o tastatura (care cam trebuie schimbata iar) DOAR CA AM AUZIT IO LA CAREVA CUM E PE MAC inseamna sa crezi in Zane si Balauri.
AAAh poate avea un amic unu vechi si l-ai imprumutat tu 2 saptamani dupa care te-a prostit sa-l cumperi e partea a doua… (ca el deja isi luase ceva mai bun )
dar ca sa cumperi ceva doar ca ai auzit ... ... cam greu.
Chestia cu “Primul computer pe care am lucrat a fost un Macintosh 512Ke cu System 4.1” e o raritate…
Majoritatea am luat Windows de la 95 la Xp de la “fratele lui X” sau “colegu din P5”...
Ca deja Vista e “de pe ODC…”
Imi cer scuze pt “polologhia” de mai sus dar eu doar eram curios CINE a inceput ca si MINE din hackintosh… ... si s-a degenerat in hackintosh e o boala pt macintosh .
Tocmai , ma bucur ca exista pt ca doar asa poti face diferenta fara a baga o caruta de bani in mac… ... cand poate esti doar gamer (si stim foarte bine ca cel putin 50% din “joace” nu merg pe Mac).
...cand un laptop cu 2 duo este de 3x mai scump la mac decat la un Dell...
du-te domne la cules porumb ca aberezi de habar n-ai unde traiesti. TU esti ala care inca mai crede in zane si balauri, de indraznesti sa spui asa ceva…
PS: aproape toti de aici au inceput cu un mac adevarat, de unde ai scos tu faza cu hackintosh???
[ Modificat: 06 Ianuarie 2008 07:42 PM de pămătufu' ]