1 din 3
1
iPod Nano Video si copiatul
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

am test la limba romana si stau in ultima banca in colt si vreau sa-mi pun fisiere text pe ipod dar nu stiu ce format stie ipod nano video 8 gb .
ajutor ?
edit: am uitat sa precizez ca am Windows XP .

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Mamă ce mișto să fii prof în ziua de astăzi… confiști fițuica, deci confiști iPod-ul. smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

eeh nici chiar asa…ca nici un prof nu a auzit de ipod..sunt “dinaia mai inapoiati” raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Nu ți-e puțin rușine?
Propun scăderea notei la purtare.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cred că cel mai rapid e să încarci textul sub formă de poze – jpg lineart, adică alb-negru, fără nuanțe de gri.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Gattopardo - 16 Octombrie 2007 02:47 AM

Cred că cel mai rapid e să încarci textul sub formă de poze – jpg lineart, adică alb-negru, fără nuanțe de gri.

cum propui sa fac asta pe windows xp?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
buretzel - 16 Octombrie 2007 02:50 AM

cum propui sa fac asta pe windows xp?

Da, în XP pierzi mai mult timp. Dar merge cu PrintScreen – cred că e tasta echivalentă lui F15 sau F16. Așadar: deschide fișierul. Alt+PrintScr îți salvează captura ecranului în clipboard. De acolo mergi într-o aplicație de prelucrare de imagini (una potrivită e Fireworks), selectezi zona/zonele care te interesează și dai «Crop». Ai grijă ca raportul lățime/înălțime să fie de 4/3, ca ecranul iPodului. După care o faci LineArt și îi schimbi dimensiunile la rezoluția 320 x 240 – asta nu e musai, e doar ca să ocupe mai puțină memorie.

Și mai rapid ar fi să creezi niște poze la 320 x 240 în Photoshop, în care să dai Paste la text. Încearcă fonturi care să aibă grosimea literei constantă: Arial, AvantGarde, Helvetica, Arial Narrow (pentru mai mult text). Joacă-te și din FontSize și probează-le pe iPod. Baftă.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

mc de tips and tricks , dar ma rezum la notepad pt ca e mai usor .

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

telefon +pdf
e mai simplu
si dezactivezi iluminarea ecranului wink

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

buretzel: exista directorul Notes pe ipod, acolo intra orice fisier text. (deci merge cu notepad). Merg si html-uri.

Eu l-am folosit sa imi pun pe ipod retete luate de pe net ca sa le “am” la bucatarie wink  (atentie la combinatia făina + ipod raspberry )

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Așadar, Buretzel, cum a fost testul la română?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 03.09.06
knockout - 16 Octombrie 2007 05:02 PM

buretzel: exista directorul Notes pe ipod, acolo intra orice fisier text. (deci merge cu notepad). Merg si html-uri.

despre html nu stiam…..

anwyway, la Ipod Nano 2G este o limitare de 4k a fisierului ce poate fi pus in notes. dar se pot folosi directoare wink

Semnătură 

MacBook Pro 7,1 Intel Core2 Duo 2,4GHz, 8Gb DDR3, 500 Gb WD Blue
iPad 3 32 Gb
iPhone 5 32 Gb, iPhone 3Gs 16Gb

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

si la nano 3g la fel (adiknush dak tot la 4k da e limitat la putzin anyway) btw dau unu la schimb si for sale :D CUM adik cu directoare adik sati faci foldere sau mai multe fisiere notepad? precizez k am windows ... explicami pls dak e vreo metoda de a baga texte mai lungi in el cam care ar fi ! :D

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

pehash:
1) Învată să scrii corect în limba româna deoarece nu se întelege nimic din ceea ce ai scris mai sus;
2) Vănzările si schimburile se fac în forumurile de schimburi.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

1) cred k gresesti dak ma judeci dupa felul in care scriu , stai linistit k stiu destula romana , mam obijnuit sa scriu prescurtat si amestecat cu engleza de la mult stat pe mess , nu inseamna k sunt analfabet amice! in plus vad k ai inteles destul de bine partea cu vanzari si schimburi wink
2) nu stiam k e vreo crima dak pomenesc de o vanzare in afara forumului dedicat. dar dak e sa stii k no sa mai omor deacum inainte! wink

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
pehash - 01 Decembrie 2007 03:14 PM

1) cred k gresesti dak ma judeci dupa felul in care scriu , stai linistit k stiu destula romana , mam obijnuit sa scriu prescurtat si amestecat cu engleza de la mult stat pe mess , nu inseamna k sunt analfabet amice! in plus vad k ai inteles destul de bine partea cu vanzari si schimburi wink
2) nu stiam k e vreo crima dak pomenesc de o vanzare in afara forumului dedicat. dar dak e sa stii k no sa mai omor deacum inainte! wink

amice, eu cred ca esti foarte analfabet, ca sa zic asa. in textul asta nu e nimic amestecat si prescurtat. e doar necunoastere si ignoranta. n-ai tu ani de vorbit pe gura cat am comunicat si comunic eu prin intermediul aplicatiilor virtuale dar asta nu ma impiedica sa incerc sa scriu cat mai corect.
hai, da-i drumul la invatat si apoi iesi in lume (virtuala sau nu) ca sa-ti exprimi ideile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

1 din 3
1

‹‹ ipod touch + web apps      Ajutor ! ››