am test la limba romana si stau in ultima banca in colt si vreau sa-mi pun fisiere text pe ipod dar nu stiu ce format stie ipod nano video 8 gb .
ajutor ?
edit: am uitat sa precizez ca am Windows XP .
Da, în XP pierzi mai mult timp. Dar merge cu PrintScreen – cred că e tasta echivalentă lui F15 sau F16. Așadar: deschide fișierul. Alt+PrintScr îți salvează captura ecranului în clipboard. De acolo mergi într-o aplicație de prelucrare de imagini (una potrivită e Fireworks), selectezi zona/zonele care te interesează și dai «Crop». Ai grijă ca raportul lățime/înălțime să fie de 4/3, ca ecranul iPodului. După care o faci LineArt și îi schimbi dimensiunile la rezoluția 320 x 240 – asta nu e musai, e doar ca să ocupe mai puțină memorie.
Și mai rapid ar fi să creezi niște poze la 320 x 240 în Photoshop, în care să dai Paste la text. Încearcă fonturi care să aibă grosimea literei constantă: Arial, AvantGarde, Helvetica, Arial Narrow (pentru mai mult text). Joacă-te și din FontSize și probează-le pe iPod. Baftă.
si la nano 3g la fel (adiknush dak tot la 4k da e limitat la putzin anyway) btw dau unu la schimb si for sale :D CUM adik cu directoare adik sati faci foldere sau mai multe fisiere notepad? precizez k am windows ... explicami pls dak e vreo metoda de a baga texte mai lungi in el cam care ar fi ! :D
pehash:
1) Învată să scrii corect în limba româna deoarece nu se întelege nimic din ceea ce ai scris mai sus;
2) Vănzările si schimburile se fac în forumurile de schimburi.
1) cred k gresesti dak ma judeci dupa felul in care scriu , stai linistit k stiu destula romana , mam obijnuit sa scriu prescurtat si amestecat cu engleza de la mult stat pe mess , nu inseamna k sunt analfabet amice! in plus vad k ai inteles destul de bine partea cu vanzari si schimburi
2) nu stiam k e vreo crima dak pomenesc de o vanzare in afara forumului dedicat. dar dak e sa stii k no sa mai omor deacum inainte!
1) cred k gresesti dak ma judeci dupa felul in care scriu , stai linistit k stiu destula romana , mam obijnuit sa scriu prescurtat si amestecat cu engleza de la mult stat pe mess , nu inseamna k sunt analfabet amice! in plus vad k ai inteles destul de bine partea cu vanzari si schimburi
2) nu stiam k e vreo crima dak pomenesc de o vanzare in afara forumului dedicat. dar dak e sa stii k no sa mai omor deacum inainte!
amice, eu cred ca esti foarte analfabet, ca sa zic asa. in textul asta nu e nimic amestecat si prescurtat. e doar necunoastere si ignoranta. n-ai tu ani de vorbit pe gura cat am comunicat si comunic eu prin intermediul aplicatiilor virtuale dar asta nu ma impiedica sa incerc sa scriu cat mai corect.
hai, da-i drumul la invatat si apoi iesi in lume (virtuala sau nu) ca sa-ti exprimi ideile