A mai avut cineva o astfel de experienta? Sau macar a mai auzit cineva de cineva care a patit asta?
Draguța mea tocmai mi-a telefonat că se jenează să vina acasă cu ibookul cu un CD mic blocat în el. Se poate face ceva inhouse? Să nu încerc nimic și să mă duc mâine de dimineata la macgallery (unde un schimbat de hdd e 40 euro+TVA manopera)?
please advise! sau help daca e cineva priceput!
) Fizica bat-o vina. Centrifuga si iese imediat.
P.S. Il rog pe Tudor sa stearga tpicul. Scuze pentru mizerie. Suna mai rau decat era in realitate.
La cat de usor a iesit nu cred ca-l “agata” nimic inauntru. De aceea “blocat” e posibil sa fi fost o exagerare, dar era in intregime in interior. Am gandit sa-i fac o poza, am gandit sa-l scutur si in aceeasi secunda am inceput sa ma invart cu el. Asta e tot.
Nu cred ca l-as baga la loc pe 28 sa va arat cat de usor iese, dar putem discuta pe indelete la o bere atunci intrucat voi fi insotit. De ibook si de proprietara lui.
ai avut mare noroc. putea sati buleasca laserul de citire… eventual sa sparga discul… etc. Oricum. Ai avut o super idee. Nu cred ca multi s-ar fi gandit pe moment la asta.
Aplauzele noastre.
PS: Huk esti fan Guns’n'Roses ? Semnatura ta atesta acest fapt :D |_|