HELP! Sloat loading + cd mic= dezastru
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

A mai avut cineva o astfel de experienta? Sau macar a mai auzit cineva de cineva care a patit asta?

Draguța mea tocmai mi-a telefonat că se jenează să vina acasă cu ibookul cu un CD mic blocat în el. Se poate face ceva inhouse? Să nu încerc nimic și să mă duc mâine de dimineata la macgallery (unde un schimbat de hdd e 40 euro+TVA manopera)?

please advise! sau help daca e cineva priceput!

smile) Fizica bat-o vina. Centrifuga si iese imediat.
P.S. Il rog pe Tudor sa stearga tpicul. Scuze pentru mizerie. Suna mai rau decat era in realitate.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
huk - 25 Ianuarie 2006 02:28 AM

Fizica bat-o vina. Centrifuga si iese imediat.
P.S. Il rog pe Tudor sa stearga tpicul.

Stai asa, nu-l sterge inca: adica cum l-ai scos? Doar nu te-ai apucat sa invartesti la iBook… smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
altero - 25 Ianuarie 2006 02:51 AM

Stai asa, nu-l sterge inca: adica cum l-ai scos? Doar nu te-ai apucat sa invartesti la iBook… smile

Exact. L-am luat in brate si m-am invartit cu el. A iesit 6-7 mm, suficient cat sa fie tras lejer.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pe bune…? Cool!!! Asta ar trebui postata si la Apple, ca sunt sigur ca multi au patit-o si au behait pe langa jucarie.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

asta e muuult prea tare!! smile))

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

La cat de usor a iesit nu cred ca-l “agata” nimic inauntru. De aceea “blocat” e posibil sa fi fost o exagerare, dar era in intregime in interior. Am gandit sa-i fac o poza, am gandit sa-l scutur si in aceeasi secunda am inceput sa ma invart cu el. Asta e tot.
Nu cred ca l-as baga la loc pe 28 sa va arat cat de usor iese, dar putem discuta pe indelete la o bere atunci intrucat voi fi insotit. De ibook si de proprietara lui.  cool grin

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

ai avut mare noroc. putea sati buleasca laserul de citire… eventual sa sparga discul… etc. Oricum. Ai avut o super idee. Nu cred ca multi s-ar fi gandit pe moment la asta.

Aplauzele noastre.
PS: Huk esti fan Guns’n'Roses ? Semnatura ta atesta acest fapt :D |_|

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
AlexBuga - 25 Ianuarie 2006 03:36 AM

PS: Huk esti fan Guns’n'Roses ? Semnatura ta atesta acest fapt :D |_|

nope. the gunners dream - Pink Floyd de pe The Final Cut

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

huk daca nu faci un film cu “invarteala” ta, tot degeaba ... smile