Salut !
Sunt foarte nemultumit de faptul ca Apple nu include Romania si celelalte tari pe lista tarilor din iTunes - mi se pare ceva foarte…... - ma abtin, dar sper ca intr-o buna zi sa putem si noi romanii sa folosim iStore - eu chiar vreau sa cumpar diverse de acolo.
Intrebarea este urmatoare : filmele in ce format trebuie sa fie ? mp4 - dar nu sunt foarte sigur….
Multumesc !
[ Modificat: 17 Octombrie 2007 05:14 PM de Administrator ]
Elissea: Dacă ar exista un premiu pentru cei care reușesc să fie off-topic din primul mesaj - l-ai câștiga. Până azi nici nu credeam că este posibil așa ceva.
Te rog - altă dată scrie CLAR în subiectul thread-ului ce vrei să întrebi deoarece cu subjectul ăsta “Ajutor !” toți o să creadă că ai băgat iPod-ul în gură și te înneci cu el.
sa inteleg, draga buretel, ca n-ai reusit sa-ti faci fituici ca sa poti copia la examenul de limba romana…ca atare, nu ma pot supara pe tine ca nu stii sa citesti. a spus clar ca nu are timp sa se uite pe site. eu nu prostesc pe nimeni…unii vin asa in mod default! si cred ca e cam tarziu…da-i drumul la somn ca maine tre sa te duci la scoala. iar mie, pe shuffle, imi merg f bine filmele in format wmv.
da’ jocurile cum iti merg ca mie mi se blocheaza pe shuffle. apropos, are cineva un walkthrough de solitare ca nu reusesc sa trec la urmatorul nivel si n-am timp sa citesc. m-ar interesa eventual si niste coduri pentru god sau sa pot trece prin pereti.
sper ca intr-o buna zi sa putem si noi romanii sa folosim iStore - eu chiar vreau sa cumpar diverse de acolo.
Ăuu mai gaș!
Dacă vrei să cumperi cărți (sau un Zune), am auzit acum 13 ani de un site hot/cool/fun/trendy: http://www.amazon.com. Diverse se găsesc la Obor. Lângă decodoare HBO e un site nemaipomenit cu uălpeipăruri: best of – Răpirea din Serai.