1 din 2
1
Ajutor !
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti - Balta Alba
Macuser din: 17.10.07

Salut !
Sunt foarte nemultumit de faptul ca Apple nu include Romania si celelalte tari pe lista tarilor din iTunes - mi se pare ceva foarte…... - ma abtin, dar sper ca intr-o buna zi sa putem si noi romanii sa folosim iStore - eu chiar vreau sa cumpar diverse de acolo.

Intrebarea este urmatoare : filmele in ce format trebuie sa fie ? mp4 - dar nu sunt foarte sigur….
Multumesc !

[ Modificat: 17 Octombrie 2007 05:14 PM de Administrator ]
 Semnătură 

MBP 15” late 2010 - 2.53 Ghz I5, 8gb 1067 Mhz DDR3, 500 GB , nVidia GT 330m
Iphone 5S
Iphone 4
Iphone 3G
Ipod Classic 120 GB - pe post de element decorativ

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

trebuie sa fie ca sa ce?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Elissea: Dacă ar exista un premiu pentru cei care reușesc să fie off-topic din primul mesaj - l-ai câștiga. Până azi nici nu credeam că este posibil așa ceva.

Te rog - altă dată scrie CLAR în subiectul thread-ului ce vrei să întrebi deoarece cu subjectul ăsta “Ajutor !” toți o să creadă că ai băgat iPod-ul în gură și te înneci cu el.

Ce filme ? La apple pe site ce scrie ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti - Balta Alba
Macuser din: 17.10.07
mediaconvertor - 17 Octombrie 2007 03:33 AM

trebuie sa fie ca sa ce?

un reply mai tamp decat asta n-am vazut in viata mea. ca sa le poti vedea pe ipod normal.

si nu nu stiu ce scrie pe site-ul apple pt ca nu am timp sa ma uit si acolo

Semnătură 

MBP 15” late 2010 - 2.53 Ghz I5, 8gb 1067 Mhz DDR3, 500 GB , nVidia GT 330m
Iphone 5S
Iphone 4
Iphone 3G
Ipod Classic 120 GB - pe post de element decorativ

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

daca n-ai timp..e nasol. incearca wmv

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06
mediaconvertor - 17 Octombrie 2007 03:57 AM

daca n-ai timp..e nasol. incearca wmv

Hahahahahahahahahahahahahahahaha .......dc prostesti fetele ?

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

Uite forumitzo : http://www.apple.com/ipodclassic/specs.html

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

sa inteleg, draga buretel, ca n-ai reusit sa-ti faci fituici ca sa poti copia la examenul de limba romana…ca atare, nu ma pot supara pe tine ca nu stii sa citesti. a spus clar ca nu are timp sa se uite pe site. eu nu prostesc pe nimeni…unii vin asa in mod default! si cred ca e cam tarziu…da-i drumul la somn ca maine tre sa te duci la scoala. iar mie, pe shuffle, imi merg f bine filmele in format wmv.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

da’ jocurile cum iti merg ca mie mi se blocheaza pe shuffle. apropos, are cineva un walkthrough de solitare ca nu reusesc sa trec la urmatorul nivel si n-am timp sa citesc. m-ar interesa eventual si niste coduri pentru god sau sa pot trece prin pereti.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

mar F5 şi nu mai trebuie să citeşti LOL

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cred ca aveti versiuni mai noi de ipod. eu pe al meu nu gasesc decat marul…F5-ul nu-l vad

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

era o glumă pentru cei care nu au timp de citit….

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Apropo de off-topic: buretzel, cum a fost la examen?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
Elissea - 17 Octombrie 2007 03:17 AM

sper ca intr-o buna zi sa putem si noi romanii sa folosim iStore - eu chiar vreau sa cumpar diverse de acolo.

Ăuu mai gaș!

Dacă vrei să cumperi cărți (sau un Zune), am auzit acum 13 ani de un site hot/cool/fun/trendy: http://www.amazon.com.
Diverse se găsesc la Obor. Lângă decodoare HBO e un site nemaipomenit cu uălpeipăruri: best of – Răpirea din Serai.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Cum n-am timp sa citesc tot ce s-a mai scris intreb si eu: rapirea asta e mp4 sau? subtitrari?

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

nu mai scrietzi ca oricum nu citeste…

Semnătură 

 ǝʞıl ı

1 din 2
1

‹‹ iPod Nano Video si copiatul      iPod mort ››