language settings?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

As dori sa aflu, poate de la cei care au un iPhone deja, daca exista optiuni privind limba in settings? Stau in Franta pentru studii, intentionez sa iau unul cand va fi disponibil si aici, insa doresc sa am meniul in engleza si sa pot alege intre layout-ul QWERTY si AZERTY. Exista aceste optiuni pentru iPhone US (1.1.1.)? Credeti ca le vor adauga intr-un update (daca optiunea nu exista… evident…  grin ), poate cand il vor vinde si in UK si D (ca doar nu scot un software pt fiecare tara)?

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 03.11.05

Probabil ca in versiunea pentru Franta o sa aiba tastatura AZERTY (sau nu). Deocamdata versiunea 1.1.1 nu are optiuni de schimbare a tastaturii.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Jumatate offtopic: Cum naiba fac secvente de CTRL+K, CTRL+X, etc?
Am instalat term-vt100 care vine cu 3 chestii in plus fata de Terminalul celalalt, dar nu are decat CTRL+C (exit without saving), CTRL+D, tab si sagetile de sus/jos/stanga/dreapta (foarte utile in cazul unui editor text).

Si inca ceva enervant, nu mi-a venit sa cred ca nu are clipboard si nici dubluclick in address bar-ul de la safari ca sa stergi toata adresa dintr-o data.

Mai enervant este pentru (noi) cei cu 1.0.2 ca nu o sa upgradam curand la 1.1.1 decat probabil dupa ce iese 2.0.0 grin