iTunes actualizează aiurea iPod-ul
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Până acum foloseam iPod-ul în mod manual. De curând, m-am hotărât să las actualizarea lui în seama iTunes, adică s-o facă automat.

Am făcut un playlist cu un singur criteriu: my rating > ****, am setat să copieze playlistul pe iPod, toate bune și frumoase. Dacă modific ratingul câtorva melodii, playlistul de pe calculator se actualizează corespunzător, și când dau “Update iPod” copiază doar melodiile nou-intrate în playlist, adică așa cum mi se pare și normal.

Problema e că din când în când (n-am reușit să-mi dau seama care e criteriul), se-apucă să recopieze tot playlistul pe iPod, fără să fi modificat nimic în smart-playlist, și mă enervează. Fac eu ceva greșit sau iTunes e dus cu pluta ?

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

pe mine ma enerveaza alta chestie: fac un playlist cu My Top Rated.  Se updateaza ok (btw… nu am patit ce ai patit tu deloc), insa… sunt pe drum, si mi se scoala sa dau unei melodii 5 stele in loc de 3. Bun.. pe ipod se updateaza, dar cand conectez iPod la Mac.. nu merge ca iTunes sa citeasca ce melodii am votat eu pe drum.
This sucks.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Cred că m-am prins ce-i “cauzează” iTunes-ului de o ia razna. iPod-ul e sincronizat cu iTunes-ul de pe Mac, dar se mai întâmplă să-l conectez și la alte PC-uri cu Windows (ori ca să-i încarc acumulatorul, ori ca să transfer fișiere).

E, cred că iTunes consideră cumva chestia asta ca un fel de “murdărire” smile de fiecare dată după ce l-am conectat la un Windows, când l-am adus acasă la Mac a făcut chestia cu sincronizarea completă. Interesant.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ha-ha-ha! Parca vad Macul cum spune: hai la mama iPodu mamii, ca te-au pangarit astia cu windowsurile lor; sa te curat eu de toate necazurile….
Oricum, interesanta faza!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

De-aia am incredere doar in automatisme studiate in toate coltzurile sau scrise de mine smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Ok, încă un bug enervant cu iTunes. Fac un smart playlist ca să îmi actualizez iPod-ul, și nu pot să aleg de nici o culoare în căsuța cu stelele de la “My Rating” valoarea de 3 stele. Se comportă de parcă ar fi tras pe nas, dau click pe “4 stele” și rămâne la “5 stele”, dau click pe “3 stele” și trece pe “4 stele”, dau click pe “3 stele” și se se duce la “2 stele”. Orice i-aș face, nu pot să aleg 3 stele. Enervant rău.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

smile Banuiesc ca acele muzici nu se considera de nici o culoare “medii”. Ori peste, ori sub!

La mine merge sa “stelez” si din iTues si din iPod. Inclusiv 3 stele.