Rugaminte - instalare HDD in PB 1,67
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07

Salut,

Am o rugaminte. E cineva profesionist in a desface un PB 1,67 virgin si sa-i scoata vechiul HDD si sa-l introduca pe cel nou? As putea sa o fac si eu, insa nu am sculele potrivite si mi-e mila sa o fac fiindca nu am mai facut-o pana acum si imi e atat de tare drag de el incat nu as lasa decat pe cineva cu mana versata in a face asa ceva sa il desfaca. Astept un raspuns aici sau pe private, multumesc!

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca ti-e asa de drag de el, du-l la cineva care chiar stie cu ce se mananca. Eu l-am dus pe al meu la Noumax.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu pentru 100 de lei am preferat sa fac totul la service autorizat. HDDul a fost si el ieftin si am garantie 2 ani la piesa si manopera.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=111925

http://www.xlr8yourmac.com/powerbook_g4/PB_G4_HD_upgrade/pb_g4_hd_upgrade.html

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

ti-l desfac eu daca vrei, dar nu stiu daca am surubelnite fix cat trebuie si sa nu zici ceva daca ies suruburi zgariate.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.03.07

Cred ca o fac eu pana la urma, insa inca o intrebare, are cineva sau site cineva de unde pot face rost de cele 4 tab-uri de cauciuc de pe fundul PB-ului?

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

de la un PB busit…suna la Noumax, Adrian Ionascu, poate te ajuta, e f de treaba. Si eu tot acolo merg cand am probleme.

Semnătură 

There is no spoon