am luat un film de pe torrent,de fapt o imagine iso de 6.5Gb n-am idee cu ce sa o deschid
am incercat cu VLC dar meniul nu-mi este accesibil si nu pot sa selectez subitrarea in rest filmul ruleaza
cine ma invata si pe mine cum sa procedez?
Multumesc mult!
am luat un film de pe torrent,de fapt o imagine iso de 6.5Gb n-am idee cu ce sa o deschid
am incercat cu VLC dar meniul nu-mi este accesibil si nu pot sa selectez subitrarea in rest filmul ruleaza
cine ma invata si pe mine cum sa procedez?
Multumesc mult!
cum adică „meniul nu-mi este accesibil”? Explică! De ce nu poți alege subtitrarea? Dacă pricep printre rînduri, de fapt filmul e OK, subtitrarea e cu probleme sau ce vrei să spui?
deci meniul dvd-ului imi apare doar ca o poza,nici un “buton” nu-mi este accesibil si nu pot selecta nimic,bine… si VLC imi da o eroare la inceput,postez imediat
main: decoder is leaking pictures, resetting the heap
main: picture to date 0x29c9a7c has invalid status 6
main: picture to display 0x29c9a7c has invalid status 6
main: picture 0x29c9a7c refcount is -1
exact asta zice,dupa care se intimpla ce zic mai sus,help pls
trebuie sa folosesc alt player?
[ Modificat: 19 Octombrie 2007 01:10 AM de cristi_tnt ]
revin cu amanunte:
am o imagine iso care contine un film in format DVD cu marimea 6.8GB
pe pc merge incarcata imaginea intr-un drive virtual si e OK din ce am aflat de la alti useri
cum fac eu pe chestia asta pe mac?
am reusit :D
am dat la imaginea iso open with diskimagemounter si a creat un folder
din VLC am dat open from video_file dar trebuia sa bifez “use DVD menu” lucru pe are nu-l stiam
imi ramane doar sa-mi urez vizionare placuta :D
THX HUK,editam in timp ce-mi explicai tu.
[ Modificat: 19 Octombrie 2007 03:27 AM de cristi_tnt ]
dublu click pe imagine. in OS X nu ai nevoie de programe care sa-ti monteze o imagine iso.
Dupa ce ti-a aparut in Finder imaginea ca un disc, da-i lui VLC open disc (mar d) si selecteaza noul disc montat, de acolo ar trebui sa-ti arate meniuri si tot ce trebuie.
revin cu amanunte:
am o imagine iso care contine un film in format DVD cu marimea 6.8GB
pe pc merge incarcata imaginea intr-un drive virtual si e OK din ce am aflat de la alti useri
cum fac eu pe chestia asta pe mac?
am reusit :D
am dat la imaginea iso open with diskimagemounter si a creat un folder
din VLC am dat open from video_file dar trebuia sa bifez “use DVD menu” lucru pe are nu-l stiam
imi ramane doar sa-mi urez vizionare placuta :D
THX HUK,editam in timp ce-mi explicai tu.
Dar de ce deschizi un DVD ( = imaginea unui dvd) cu vlc, nu e mai bine și mai simplu cu DVD player? Sau e ceva ce nu pricep eu, un șpil, ceva… VLC e minunat, dar nu pt dvd-uri, pt orice altceva, .avi sau .mov de exemplu.
Mere bine VLC pentru DVD-uri. Măr+D, selectezi VIDEO_TS folder şi… PLAY
Da’ trebe numa să-i spui şi de un De-interlace de fiecare dată, că văz că nu memorează deoc setarea.
mie-mi merge si daca trag folderul peste vlc. taman am facut un dvd cu idvd si i-am dat sa salveze intr-un folder…nu direct pe dvd (initial l-am pus sa salveze direct e dvd dar cand l-am bagat intr-un pc cu win, imi vedea dvd ca fiind blank) si apoi am tras folderul peste vlc
Cattus cu dvd player am intimpinat aceeasi problema initiala “meniul inaccesibil” pe care n-am stiut sa-l setez
Bine ca am reusit cu VLC ca vroiam neapaat sa-l vad in seara asta pt ca nu prea am timp de fel
superfilm The Great Raid recomand pt amatorii de gen WWII
Multumescu tuturor