3 din 3
3
iPhone 1.1.1.
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

poti dezactiva cu Services care se instaleaza din Installer.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
huk - 16 Noiembrie 2007 02:30 AM

poti dezactiva cu Services care se instaleaza din Installer.

E-ul nu va disparea!

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 12.11.07

Azi sa intimplat ceva ciudat cu Iphone-ul meu. Acum vreo saptamina am adaugat niste ringtonuri cu Itone , si au mers perfect , fara nici o problema . De dimineatza , nu mai era nici un ringtone din cele adaugate. Nu am tinut Iphonu in dock , nu am facut nimic la el . A mai avut cineva o astfel de problema? Are cineva vreo idee de la ce sa fie?

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.11.07
Venin - 15 Noiembrie 2007 10:34 PM

Stie cineva de ce imi apare o casutza cu E ( de la EDGE ) dupa spatiul unde este afisata retzeaua? Cum pot dezactiva acest lucru?

Mie imi apare o iconita asemanatoare unui dush? :D (or un receptor de tel orientat in jos cu ceva puncte/picaturi sub el) in stanga bateriei. Stie cineva ce-i cu ea?

Si doi, caut de ceva vreme informatii despre cum fac sa urc/vad filme avi pe iPhone, folosind un PC. Ma ajuta cineva cu un link ceva? :D

Multam!

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Settings -> Phone -> TTY -> OFF

Pentru conversia filmelor am folosit pe mac un program freeware handbrake. A mers impecabil (ce-i drept eu am convertit direct de pe DVD-uri, dar mi se pare ca merge si din .avi).

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
llxx - 21 Noiembrie 2007 09:06 PM

Settings -> Phone -> TTY -> OFF

Pentru conversia filmelor am folosit pe mac un program freeware handbrake. A mers impecabil (ce-i drept eu am convertit direct de pe DVD-uri, dar mi se pare ca merge si din .avi).

Handbrake NU converteste .avi-uri.
Incercati (gratis) ffmpeg sau VisualHub (pe bani)

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, dar omul vrea pe PC. Noi n-avem PCuri… smile

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 12.11.07
Venin - 21 Noiembrie 2007 04:40 PM

Azi sa intimplat ceva ciudat cu Iphone-ul meu. Acum vreo saptamina am adaugat niste ringtonuri cu Itone , si au mers perfect , fara nici o problema . De dimineatza , nu mai era nici un ringtone din cele adaugate. Nu am tinut Iphonu in dock , nu am facut nimic la el . A mai avut cineva o astfel de problema? Are cineva vreo idee de la ce sa fie?

Sa inteleg ca sunt singurul cu acesta problema? Sau nu are nimeni nici o idee?

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

N-am nici problema asta, nici idee despre vreo solutie.

3 din 3
3