Mda. Corect. Dar sa faci vectoriale in 200 de pagini inseamna… cite puncte de inflexiune?
Si, apoi, cum sa-i ceri cuiva sa-ti dea din Word un document in vectoriale? Trebuie sa-ti spun ca fiecare punct de inflexiune (nod) vectorial consuma un pic de memorie. De aceea, capaciatea unei masini de a tipari un numar infinit de noduri e finita. Cel mai bine ar fi sa ai un program de impozitie sau, cum ai spus, Corel. Da, dar corel se straduieste sa traduca documentul…
Ptiu, drace, incurcate sint caile Domnului!
Ok dar sa zicem ca foosesc un program de impozitie ... ce program impoziteaza Word ... eu nu stiu asa ceva ... stiu ca se impoziteaza .pdf / .eps / .tif / etc etc dar Word nu am auzit pan acum
Sincer ... am rezolvat problema ... cu documentele Word ... cum ziceam mai sus
Word->.ps->distilare->.pdf->Enfocus PitStop Professional / Convert all text to outlines ->open .pdf cu Corel -> Print Preview -> montaj conform faltuiala -> PRIN——-> bere + tigare ![]()
Stiu problema cu multitudinea de noduri la curbe dar sincer ... pe un RIP slab care il am la un Xerox DocuColor 12 (celeron la 400 pana in 1 G memorie) ... n-am avut de astepttat prea mult la procesare ... mai ales ca dupa ce imi procesa 4 pag A5 (pe un SRA3) deja ii dadea print ... iar dupa ce odata procesate and hold in memorie curg ca fasolele din masina