Restart lung dupa renuntare la Bootcamp
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Am sters recent xp-ul instalat prin bootcamp (tot cu ajutorul utilitarului BC) si am observat ca la restart sta pe ecranul gri vreo 15-20 de sec. mai mult ca de obicei, pana apare logo-ul Apple; am rulat si onyx, am reparat partitii, tot acolo. A lasat windows-ul vreo gogorita pe undeva?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Depinde de cât de mare (și de plină?) a fort partiția de XP. A luat ceva timp ca să o radă, reformateze și să reunească partițiile. No gogorits left from Windows.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Partitia a avut 10 giga din care era ocupat vreo 5 Gb. A ras-o aproape instant (sub 1 minut). In Disk Util. apare ok.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

E normal ca următorul restart să dureze mai mult. Încearcă să restartezi încă o dată, să vezi cât durează.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

smile
Normal ca am restartat de mai muulte ori…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu știu ce să zic. Ai mers în System Preferences/ Startup Disk? Am constatat că nu ești singurul cu problema asta, dar nu am dat de nici o rezolvare.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Da, aparent nu e nici o problema pe acolo (vreo optiune de boot restanta, sau ceva de genul). Pe google nu am gasit nimic relevant…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu am montat partitia Boot Camp si am sters-o. Nici o problema. Mai sap. Windows n-are unde sa lase, daca i s-a sters locsorul.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 15.03.07

La fel…booteaza mai greu decat in mod obisnuit dupa ce am sters partitia de win xp de 15 Gb (5 Gb ocupati). hmmm

Semnătură 

 MacBook 2.16, iPod nano 3rd G, Nike+ kitt…and counting…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.12.06

Trebuie mers in System Preferences/ Startup Disk si selectata de acolo partitia de Mac OS X, dupa care se face restart. Si problema dispare.

Semnătură 

“Simplitatea, dusă la extrem, devine eleganță.” - Jon Franklin

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

A functionat. Thanx!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Leto - 21 Octombrie 2007 06:05 PM

A functionat. Thanx!

Primul reboot după: 1. instalare, 2. un update de sistem sau 3. alte operațiuni adînci, precum partiție/ștergere partiție cu boot camp este normal. Ar fi anormal să nu fie așa și ar fi cu necaz dacă persistă de la al doilea restart încolo. Dacă de la al doilea restart a fost OK înseamnă că e OK.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

Pai chiar a persistat la mai multe restartari - vreo 4-5- (si eu am banuit ca prima data e normal sa fie asa si din cauza asta am repetat operatiunea), pana am facut ce a zis ovidiutache.
Dupa asta si-a revenit. Testat iarasi, de mai multe ori.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Leto - 22 Octombrie 2007 12:17 AM

Pai chiar a persistat la mai multe restartari - vreo 4-5- (si eu am banuit ca prima data e normal sa fie asa si din cauza asta am repetat operatiunea), pana am facut ce a zis ovidiutache.
Dupa asta si-a revenit. Testat iarasi, de mai multe ori.

A, just, dacă aveai bifată „default” opțiunea boot în Windows, iar ăla nu mai era, sistemul o căuta, nu?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ iDisk - varianta moca      EZ CONNECT ››