Am sters recent xp-ul instalat prin bootcamp (tot cu ajutorul utilitarului BC) si am observat ca la restart sta pe ecranul gri vreo 15-20 de sec. mai mult ca de obicei, pana apare logo-ul Apple; am rulat si onyx, am reparat partitii, tot acolo. A lasat windows-ul vreo gogorita pe undeva?
Depinde de cât de mare (și de plină?) a fort partiția de XP. A luat ceva timp ca să o radă, reformateze și să reunească partițiile. No gogorits left from Windows.
Primul reboot după: 1. instalare, 2. un update de sistem sau 3. alte operațiuni adînci, precum partiție/ștergere partiție cu boot camp este normal. Ar fi anormal să nu fie așa și ar fi cu necaz dacă persistă de la al doilea restart încolo. Dacă de la al doilea restart a fost OK înseamnă că e OK.
Pai chiar a persistat la mai multe restartari - vreo 4-5- (si eu am banuit ca prima data e normal sa fie asa si din cauza asta am repetat operatiunea), pana am facut ce a zis ovidiutache.
Dupa asta si-a revenit. Testat iarasi, de mai multe ori.
Pai chiar a persistat la mai multe restartari - vreo 4-5- (si eu am banuit ca prima data e normal sa fie asa si din cauza asta am repetat operatiunea), pana am facut ce a zis ovidiutache.
Dupa asta si-a revenit. Testat iarasi, de mai multe ori.
A, just, dacă aveai bifată „default” opțiunea boot în Windows, iar ăla nu mai era, sistemul o căuta, nu?