1 din 2
1
programe ipod video
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

putetzi pune pe forum adrese de unde putem descarca emisiuni si fisiere video gratuite pt ipod video????am intzeles ca realitatea tv are asa ceva….mai stitzi ceva util si de calitate??sunt interesat in special de site-uri romanesi!!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.01.06

Salut!

De curand am achizitionat un ipod 30Gb si am o mare problema. Nu stiu cum sa transfer fisiere video pe dumnealui.
Stiu ca sunt bune doar cele cu extensia mpeg4 si hc nu-mai-stiu-cum, insa nici asa n-a mers.
De ce? Stie cineva?      Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Paul - 26 Ianuarie 2006 05:13 AM

Salut!

De curand am achizitionat un ipod 30Gb si am o mare problema. Nu stiu cum sa transfer fisiere video pe dumnealui.
Stiu ca sunt bune doar cele cu extensia mpeg4 si hc nu-mai-stiu-cum, insa nici asa n-a mers.
De ce? Stie cineva?      Multumesc.

Fisierele trebuie sa fie la 30 frames per second, 320x240, codate H.264, AAC stereo audio. Importate in iTunes si de acolo trase peste ipod.

Fisierele pe care le ai poti sa le convertesti in formatul cerut cu mai multe programe: ffmpegX (mai vezi pe forum), dar si cu noul iMovie HD (din iLife06).

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sau cu QuickTime Pro 7.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Sau Podner care este mult mai rapid decit QuickTime Pro 7

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Da, Podner e mai rapid, dar cea mai buna calitate se obtine cu QuickTime Pro sau iMovie (care foloseste acelasi motor, al lui QT)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Mie mi se pare mai greu de folosit QT mai ales daca ai un fisier mpeg1 sau mpeg2 ,unde audio si video sint combinate (muxed) , cind vrei sa exporti in mp4a un fisier muxed practic QT iti va exporta numai video in acest caz ai nevoie de un alt program de exemplu bbDemux care iti separa partea audio de partea video. Sau sa il convertesti mai intii din format mpeg1 sau mpeg2 in format dv (cred ca merge si asa) si apoi sa il exporti cu QT pentru format ipod . De asta eu prefer Podner care stie singur sa faca toate astea prin simplu drag and drop

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Da, ai dreptate, pentru video muxed nu are rost bataia de cap si pierderea de timp pentru o (de multe ori insesizabila) calitate mai buna.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

pe ipod video ruleaza clipurile care sunt recunoscute exclusiv de itunes sau QT??ce trebuie facut pe un calculator win (ce are instalat itunes pt win) pt a codifica un clip ca sa fie recunoscut de ipod video??

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

alege de aici: http://www.versiontracker.com/php/search.php?PHPSESSID=f45d3e328d02768b90b9f28d4b6227a8&mode=basic&action=search&str=convert+to+ipod&plt;&91;&93;=windows&x=0&y=0

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.06.06

salut
si eu am avut o problema pana m-am prins ce si cum cu video pe ipod..una peste alta am gasit un programel care se numeste Ultra Video To ipod Converter si am reusit sa pun pe ipod cateva videoclipuri dar am dat de alta problema: sunetul este decalat fata de imagine..adica sunetul o ia inaintea imaginii.nu stiu de unde vine problema..de la formatul in care am facut video sau alta este problema?
daca stie cineva unde e buba pls help me
10x

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

De ce te incurci cu alte programele, cand ai ce-ti trebuie pe Macul tau? QuickTime poate (File > Export, Movie to iPod), la fel si iMovie.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.06.06

pai problema e ca nu am mac…ci windows..si itunes imi face el o converteala acolo da’ pana la urma tot un bullshit e..adica imi reda imagine fara sunet.macar cu programul asta am reusit sa bag si sunet…uatever.
mersi oricum

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai si ce, QuickTime de Windows nu face export pt. iPod? Intreb, ca nu stiu.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, RO

Decat Pro!

Semnătură 

iMac C2D 24”/2.4Ghz/3GB/320GB/10.5.2
iMac G5 20”/1.8GHz/1GB/160GB/10.4.11
iMac G3 /233MHz/128MB/20GB/10.3.9
PowerBook G4 12”/867MHz/1.12GB/40GB/10.4.11
PowerBook G3 15”/500Mhz/384MB/40GB/10.3.9
iPod Shuffle 2G grey
iPod Touch 8GB 2.0-PWNG2.0

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.07.06

quicktime sux.mi-a mers ceva cu allok converter dar numa avi care le vrea el.insa decalajul sunet-imagine nu incape iese din discutie.alte convertoare eficiente mai stiti?

1 din 2
1