Codemaster, felicitari pt noul MacBook! Si eu mi-am luat unul alb acum 2 zile si sunt suuuper incantat de el! Al meu are:
2.2Ghz, 2gb ram, 120 gb hard, noua placa video X3100 cu 144 mb shared si Leopard instalat.
Mi-am dorit unul de foarte mult timp si in sfarsit am reusit sa-mi iau unul. M-am gandit mult dak ar trebui cumva sa astept noul model de MB, dar imi era frica sa nu dispara albul din toata gama apple, cum s-a intamplat si cu celelalte produse apple. Kiar dak aluminiul este mai usor, mai rezistent, mai calitativ, dar albul e deosebit
Se zoneste k urmatorul este posibil sa apara la MacWorld 2008, pe 8 ianuarie, deci nu mai aveam mult de asteptat, dar n-am vrut sa risc. Mai ales k de curand a fost facut un mic upgrade macbook-urilor si deci nu cred k ar mai aparea ceva nou, in afara de design.
La inceput era putin ciudat de lucrat pe el, pe trackpad nu puteai da click, wireless Mighty Mouse-ul nu avea decat un buton, in Safari accesarea unui link deschidea o noua pagina si nu un nou tab, dar dupa putin timp petrecut cu el, mi l-am configurat dupa cum eram obisnuit. Totusi e ciudat fara click dreapta la trackpad, dar merge cu command click
Cert este k incet, incet intri in lumea mac si dupa un timp toate ti se par firesti, kiar dak esti obisnuit total altfel. Asa mi s-a intamplat cu scroll-ul trackpad-ului care se face cu doua degetzele :-D E foooarte tare ideea!
Ceea ce vreau sa subliniez este k merita toti banii si toate eforturile facute pentru a-l achizitiona! Desi este mai scump decat orice alt laptop cu aceleasi configuratie!