7 din 7
7
Doresc informatii pro/contra MacBook
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.12.07

Codemaster, felicitari pt noul MacBook! Si eu mi-am luat unul alb acum 2 zile si sunt suuuper incantat de el! Al meu are:
2.2Ghz, 2gb ram, 120 gb hard, noua placa video X3100 cu 144 mb shared si Leopard instalat.

Mi-am dorit unul de foarte mult timp si in sfarsit am reusit sa-mi iau unul. M-am gandit mult dak ar trebui cumva sa astept noul model de MB, dar imi era frica sa nu dispara albul din toata gama apple, cum s-a intamplat si cu celelalte produse apple. Kiar dak aluminiul este mai usor, mai rezistent, mai calitativ, dar albul e deosebit wink

Se zoneste k urmatorul este posibil sa apara la MacWorld 2008, pe 8 ianuarie, deci nu mai aveam mult de asteptat, dar n-am vrut sa risc. Mai ales k de curand a fost facut un mic upgrade macbook-urilor si deci nu cred k ar mai aparea ceva nou, in afara de design.

La inceput era putin ciudat de lucrat pe el, pe trackpad nu puteai da click, wireless Mighty Mouse-ul nu avea decat un buton, in Safari accesarea unui link deschidea o noua pagina si nu un nou tab, dar dupa putin timp petrecut cu el, mi l-am configurat dupa cum eram obisnuit. Totusi e ciudat fara click dreapta la trackpad, dar merge cu command click wink

Cert este k incet, incet intri in lumea mac si dupa un timp toate ti se par firesti, kiar dak esti obisnuit total altfel. Asa mi s-a intamplat cu scroll-ul trackpad-ului care se face cu doua degetzele :-D E foooarte tare ideea!

Ceea ce vreau sa subliniez este k merita toti banii si toate eforturile facute pentru a-l achizitiona! Desi este mai scump decat orice alt laptop cu aceleasi configuratie! wink

Semnătură 

O viata ai! cheese

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 24.10.07

super tare, Bookuletz smile Felicitari si tie pt laptop.
Initial si eu vroiam SantaRosa… dar n-am avut rabdare sa mai astept. Gandindu-ma mai bine, cre’ca as fi innebunit daca nici pana azi nu aveam Mac smile. Nu stiu ce se intampla, nu stiu tu de unde l-ai cumparat, dar vad ca in Romania inca nu exista, cel putin nu me apple.ro ....
Intr-adevar, albul e deosebit! Cred ca unul negru nu mi-ar fi placut atat de mult… sau cine stie. Asta e ca si cand tatii vor ca nevasta sa nasca fetita, nu baiat… =))
Eu am facut un mic hack, neavand MM am conectat mouse normal… si n-am avut “probleme” cu click dreapta.
Prietena mea mi-a spus intr-o zi mai in gluma, mai in serios, ca e un pic geloasa pe Mac smile Adevarul e ca nu ma satur sa stau in fata lui si sa descopar tot felul de chestii… A trecut cam o luna… si ma simt de parc’ar fi tot prima zi de cand il am, luna de miere, cum sa zic…. Oare sunt nebun? M-am indragostit de un calculator? =))
cert este ca am mai schimbat eu laptop cu laptop, modele de varf si chestii… dar niciodata n-am fost atat de fericit :D. Felicitari noua - celor ce avem mac - si casa de piatra!!!

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
codemaster - 06 Decembrie 2007 09:50 PM

Prietena mea mi-a spus intr-o zi mai in gluma, mai in serios, ca e un pic geloasa pe Mac smile

this is just de beggining. si exista o singura rezolvare: sa-i cumperi si ei unul…indiferent de care. iti recomand sa incepi cu un clamshell. cam dupa cca 1an o sa vrea un model mai nou/mai puternic dar vei scapa de cicăleli.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

7 din 7
7