Afisare incompleta a"Member List” in Safari
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 12.11.05

Astazi, fiind Macul ocupat la servici, am fost nevoit sa intru pe forum de pe PC, si afisind lista membrilor am observat ca la cei care au completat profilul cum trebuie,
se afiseaza si locatia (cu ocazia asta am vazut si ce utlizatori atitia cit au completat profilul sunt din Constanta). Venind acasa…. stupoare! pe IE se vede Locatia iar pe safari nu!
Aveti o explicatie?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

o fi de la frig - daca a inghetat si marea…. wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 12.11.05

Hahahaha

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
hansa37 - 26 Ianuarie 2006 12:06 AM

Astazi, fiind Macul ocupat la servici, am fost nevoit sa intru pe forum de pe PC, si afisind lista membrilor am observat ca la cei care au completat profilul cum trebuie,
se afiseaza si locatia (cu ocazia asta am vazut si ce utlizatori atitia cit au completat profilul sunt din Constanta). Venind acasa…. stupoare! pe IE se vede Locatia iar pe safari nu!
Aveti o explicatie?

la mine acasă e cald și bine, deci se afișează locația și în Safari și în altele. cred că Dacu’ are dreptate, la tine acasă e sigur frig și Safari nu suportă temperaturile sub 18 º C.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…