adaptor de retea pt ibook 500mghz dual usb
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 07.03.07

Salut!
Va rog,cine stie pe undeva un adaptor de retea pt un ibook model 2001 de 500mhz dual useb?
L’am pierdut si nu stiu ce sa ma fac!
cumpar,accept schimburi etc….!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
lica - 25 Octombrie 2007 03:16 AM

Salut!
Va rog,cine stie pe undeva un adaptor de retea pt un ibook model 2001 de 500mhz dual useb?
L’am pierdut si nu stiu ce sa ma fac!
cumpar,accept schimburi etc….!

Dacă nu sare nimeni, ia băiețelul și du-te la Depozit, au un alimentator universal de leptoape, cu vreo 8 mufe. dacă se potrivește cea care trebuie, ăla e. Chinezărie, desigur. Preț, vreo 80-90 lei, parcă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Poi cum zice si Cattus chinezarie…chinezarie…dar sa bage curent. smile Specificatiile incarcatorului original sunt 24v/1.875A max.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Salut! Sant din Iasi<oare aici in Moldova o fi ce spuneti voi!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Revin,si cer unele lamuriri,va rog!
pe laptop are o mufa cam ciudata pt alimentare,oare ,intreb ?nu pot sa o fac eu!daca puneti o poza si spuneti care si unde vin polaritatile +- poate o reconstruiesc!
Sau postati va rog o poza cu acea chinazarie ,macar sa vad cum arata,sa stiu ce sa cumpar!
Multumesc,la toata lumea buna!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
lica - 26 Octombrie 2007 01:35 AM

Salut! Sant din Iasi<oare aici in Moldova o fi ce spuneti voi!

Ar trebui să fie, deoarece distanța Iași-Beijing e cam tot cît București-Beijing.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

In Iasi gasesti incarcator universal cu 79 lei… si poti sa-i setezi tu cat curent sa bage. El vine si cu armata de mufe care se potrivesc mai la toate laptopurile de pe pamant, mai putin la Apple.. smile

Dar daca ai timp de mestersearit poti sa-ti faci o mufa singur, cumperi un cablu pt antena (RF cable mai tehnic spus) care la capat e asemanator cu mufa de la incarcator, il tai cu un cleste si-i ajustezi diametrul cat sa incapa, iar polaritatile le cauti pe google, cel mai probabil + e in mijloc.

P.S.

A… and there is one more thing… cut the bullshit cu “am pierdut incarcatorul”, ca stiu de la cine ai luat laptopu… as is…  tongue laugh

[ Modificat: 27 Octombrie 2007 05:41 AM de o_mores ]

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Multumesc prietene! dar vezi tu,mufa cea originala de la apple are pinul din mijloc,pe care vine “minus” sub forma unui jak de 2,5mm,asta inseamna ceva?!!!poti fi te rog maă explicit!
Tu ai facut asa?si la tine,sau insfarsit ,cine a facut adaptarea,a mai si mers!? se incarca si bateria ?ca nu de alta am bateria the best!si nas vrea sa o compromit!
Numai de bine ,sa’ti fie!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
lica - 27 Octombrie 2007 10:56 PM

Multumesc prietene! dar vezi tu,mufa cea originala de la apple are pinul din mijloc,pe care vine “minus” sub forma unui jak de 2,5mm,asta inseamna ceva?!!!poti fi te rog maă explicit!
Tu ai facut asa?si la tine,sau insfarsit ,cine a facut adaptarea,a mai si mers!? se incarca si bateria ?ca nu de alta am bateria the best!si nas vrea sa o compromit!
Numai de bine ,sa’ti fie!

Eu cred că va trebui încărcător original, dacă nu se potrivesc, pe cît se pare, mufele chinezăriilor din comerț. Măcar o mufă. Cred că băieții de la Transilvae, Noumax și iStyle mai au așa ceva. De ce nu încerci la ei?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Salut lumea buna!

Pentu toti cei interesati,cum de altfel sant si eu,am gasit acesta informatie:http://www.sterpin.net/uk/transfoibookclamshelluk.htm
rog cititi si voi boieri dv. si dati’va va rog cu parerea ce si cum sant acolo acele legaturi,ce e cu acea rezistenta s.a.m.d,hai sa despicam firul in patru,mai ales meseriasii!
Numai de bine,cald in suflete si afara!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Va anunt ca problema de alimentare sa rezolvat in mod elegant!Cu un buget f modest pot rezolva orice adaptor de retea alimentare,pentru orice tip de mac portabil!
Pentru orice relatie scrieti’mi la .
Numai de bine!