sfaturi iLife 2008
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, dar aproape tot timpul pe drumuri.
Macuser din: 01.04.07

Chiar daca a mai fost deschisa discutia despre iLife 2008 nu am reusit sa trag nici o concluzie. Merita trecerea de la 06 la 08 sau nu. Intrebpt. ca as avea posibilitatea sa-l iau din usa si nu stiu daca are rost. Astept pareri. Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca il folosesti, merita
daca e deschis ocazional… treaba ta

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cum zice si dacu, depinde de ce vrei sa faci cu el.

Schimbarea majora e la iMovie. Vezi in Wiki, ca am updatat articolul pentru iLife 08.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.10.07

imovie8 mi se pare mult mai slab decat hd6 , aici nu ai timeline,control al efectelor , e ‘‘ambalat’’ mai estetic dar e slabut tare,si asta o zic si cei de la slick http://www.geethree.com/slick/imovie8.html

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Din nou: depinde ce vrei sa faci. Daca vrei sa faci rapid un filmulete pe care sa-l dai pe net, e mai bun 08. Daca vrei sa ai ceva mai mult control si sa pui filmul pe DVD, e mai bun 06.
De aia installerul de 08 nu sterge pe 06.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

In concluzie cred ca raman cu 2006. Cel mai mult ma intereseaza editarea video(desigur nu ca si la nivel de final cut), doar o editare si creare de dvd ceva mai intre 2008 i final cut. Multumiri.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

BTW, poti folosi iMovie 06 cu iDVD 08, care e mai smecher.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
maclau - 28 Octombrie 2007 06:12 AM

In concluzie cred ca raman cu 2006. Cel mai mult ma intereseaza editarea video(desigur nu ca si la nivel de final cut), doar o editare si creare de dvd ceva mai intre 2008 i final cut. Multumiri.

Pînă la urmă, nevoile și gustul tău sînt importante. Merită să încerci ultimele versiuni. Nu știu dacă sfaturile pot ține loc de propria ta judecată.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Tre sa fac rost de un iLife 2008 trial sau ..si atunci vad daca merita cumparat sau nu. ? Multam.