S-a cam spus tot. Decat sa ma repet, completez cu: Succese si impliniri nebanuite. Si un mic banc potrivit pentru aceasta ocazie:
Un cuplu sarbatorea 65 de casatorie. Un reporter se gandeste sa faca un reportaj despre ei. Printre altele ii intreaba cum au reusit atatia ani sa nu aiba nici o cearta conjugala. La care sotul raspund:
- Dupa nunta am plecat cu sotia sa ne petrecem luna de miere la o cabana in munti. Nu se putea ajunge decat pe jos. Am inchiriat doi catari pentru bagaje si am inceput sa urcam. Dupa ce am parcurs o treime din traseu, magarul sotiei s-a oprit. Ea a spus doar atat (Prima oara!). Dupa ce am parcurs mai bine de jumatate din drum, magarul iar s-a oprit. Sotia a spus (A doua oara!). Cand am ajuns aproape de cabana, la vreo 100 de metri magarul s-a oprit din nou. Sotia a spus (A treia oara!) si l-a impuscat. Atunci am urlat la ea si i-am spus: Este tampita, paranoica ai ucis bietul animal fara ca sa iti faca ceva. Ar trebuie sa consulti un psihiatru, nebun-o. La care sotia s-a uitat bland la mine si cu glas tandru mi-a spus: Barbate, prima data!
Asa ca va doresc sa aveti si voi o casnicie fericita! 
Seba