2 din 2
2
+=LOVE
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.02.07

Casa de piatra si multa fericire!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Casă de piatră sau de lemn, înțelegere, bucurii, longevitate și confort!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Bai, nenea, nu zisai nimika. Sa fie intr-un ceas bun, casa de piatra, sanatate, fericire si poa’ faceti baiat. Nu de alta, da’ sa aiba fi-mea cu cine se juca cu destele-n mace. FElicitari!

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Casa de piatra, sanatate si fericire!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

S-a cam spus tot. Decat sa ma repet, completez cu: Succese si impliniri nebanuite. Si un mic banc potrivit pentru aceasta ocazie:

Un cuplu sarbatorea 65 de casatorie. Un reporter se gandeste sa faca un reportaj despre ei. Printre altele ii intreaba cum au reusit atatia ani sa nu aiba nici o cearta conjugala. La care sotul raspund:

- Dupa nunta am plecat cu sotia sa ne petrecem luna de miere la o cabana in munti. Nu se putea ajunge decat pe jos. Am inchiriat doi catari pentru bagaje si am inceput sa urcam. Dupa ce am parcurs o treime din traseu, magarul sotiei s-a oprit. Ea a spus doar atat (Prima oara!). Dupa ce am parcurs mai bine de jumatate din drum, magarul iar s-a oprit. Sotia a spus (A doua oara!). Cand am ajuns aproape de cabana, la vreo 100 de metri magarul s-a oprit din nou. Sotia a spus (A treia oara!) si l-a impuscat. Atunci am urlat la ea si i-am spus: Este tampita, paranoica ai ucis bietul animal fara ca sa iti faca ceva. Ar trebuie sa consulti un psihiatru, nebun-o. La care sotia s-a uitat bland la mine si cu glas tandru mi-a spus: Barbate, prima data!

Asa ca va doresc sa aveti si voi o casnicie fericita! smile

Seba

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
huk - 28 Octombrie 2007 05:43 AM

P.S. Am lucrat serios si suntem bucurosi sa anuntam largirea comunitatii macuser cu inca un membru (din primavara). :D

Pai daca e adevarat ce spui cred ca ar fi de dorit sa nu mai astepti si sa treci “+1” in dreptul ... vezi poza

Felicitari

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 01.11.07

Felicitari si casa de piatra…o sa contribui si io la largirea comunitatii userilor de mac din RO in felul asta, dar in iulie anu’ viitor…

Semnătură 

MacBookPro: C2D 2,4
Mac Mini: C2D 1,8
iPhone: 3G, 8G
iPhone: 1st Gen, 8G
iPod: 5th Gen 30G

2 din 2
2